Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi Avataan 1 kesäkuu 2024

Kauan odotettu Clarion Hotel Helsinki Airport avaa ovensa 1.6.2024 Helsinki–Vantaan lentoasemalla. Hotelli sijaitsee mitä parhaimmalla paikalla, aivan terminaalin tuntumassa, ja siirtyminen lentoasemalle onnistuu helposti sisätilojen kautta.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard-huoneet erillisillä vuoteilla ovat kooltaan 16–18 neliömetriä. Huoneissa on kaksi 90 cm leveää vuodetta suurten, pehmeiden untuvatyynyjen ja -peittojen kera. Lisäksi huoneista löytyy laadukas työtila ja vaatekaappi. Huoneiden sisustus on skandinaavisen tyylikäs, ja maanläheiset sävyt sekä lämpimät puun värit luovat niihin rentouttavan tunnelman. Osasta huoneita avautuu näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Kylpyhuoneet ovat valoisia ja niistä löytyy laadukkaat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä hiustenkuivaaja. Huoneissa on myös taulu-TV Google Chromecastin kera, minibaari, vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Näköala pihapiiriin
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Standard-huoneet ovat kooltaan 16–18 neliömetriä. Niissä on 180 cm leveä parivuode suurten, pehmeiden untuvatyynyjen ja -peittojen kera. Lisäksi huoneista löytyy laadukas työtila ja vaatekaappi. Huoneiden sisustus on skandinaavisen tyylikäs, ja maanläheiset sävyt sekä lämpimät puun värit luovat niihin rentouttavan tunnelman. Osasta huoneita avautuu näkymä rauhalliselle sisäpihalle. Kylpyhuoneet ovat valoisia ja niistä löytyy laadukkaat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä hiustenkuivaaja. Huoneissa on myös taulu-TV Google Chromecastin kera, minibaari, vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Näköala pihapiiriin
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Valoisat kahden hengen Superior-huoneemme näköalalla ovat kooltaan 16 neliömetriä. Nämä huoneet sijaitsevat ylimmissä kerroksissa (9–11) ja niistä avautuu upea näkymä kiitoradalle. Huoneissa on 180 cm leveä parivuode suurilla pehmeillä untuvatyynyillä ja -peitoilla, laadukas työtila sekä vaatekaappi. Huoneiden sisustus on tyylikkään skandinaavinen rentouttavien, maanläheisten värien ja lämpimien puun sävyjen kera. Kylpyhuoneissa on suihku tai kylpyamme, laadukkaat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä hiustenkuivaaja. Huoneen mukavuuksiin kuuluu myös taulu-TV Google Chromecastin kera, minibaari, vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 3 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 26 neliömetriä. Huoneissa on 180 cm leveän parivuoteen lisäksi 120 cm leveä vuodesohva, joka sopii yhdelle aikuiselle tai kahdelle pienelle lapselle. Huoneiden sisustus on tyylikkään skandinaavinen pehmeiden puun sävyjen ja rentouttavien maanläheisten värien kera. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme, laadukkaat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä hiustenkuivaaja. Huoneen mukavuuksiin kuuluu myös taulu-TV Google Chromecastin kera, minibaari, vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Vuodesohva
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 3 henkilöä

Lue lisää map
Tilavat Deluxe-huoneemme ovat kooltaan 26 neliömetriä ja sopivat täydellisesti perheen tai ystävien kanssa matkustaville. Huoneet sijaitsevat ylimmissä kerroksissa (9–11) ja niistä avautuu upea näkymä kiitoradalle. Huoneissa on 180 cm leveä parivuode sekä 120 cm leveä vuodesohva, johon mahtuu yksi aikuinen tai kaksi pientä lasta. Huoneet on sisustettu tyylikkään skandinaavisesti pehmeiden puun sävyjen ja rentouttavien maanläheisten värien kera. Kylpyhuoneessa on suihku tai kylpyamme, laadukkaat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet ja hiustenkuivaaja. Huoneen muihin mukavuuksiin kylpytakit ja tohvelit, taulu-TV Google Chromecastin kera, minibaari, espressokone, vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta.
 • Tupakointi kielletty
 • Vuodesohva
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 4 henkilöä

Lue lisää map
Tilavat 60 neliömetrin kokoiset sviittimme ovat täydellinen valinta, kun haluat yöpymiseesi hieman lisää ylellisyyttä. Kulmasviittimme sijaitsevat kerroksissa 9–11 ja niistä avautuu ainutlaatuinen näkymä suoraan kiitoradalle. Sviiteissä on kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisessa on 180 cm leveä ja toisessa 160 cm leveä parivuode untuvatyynyjen ja -peittojen kera. Sviitin tyylikkään skandinaavisesta ja valoisasta olohuoneesta löytyy myös laadukas työtila. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua sekä kylpyamme rentoutumiseen, hemmottelevat Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä hiustenkuivaaja. Sviitin muihin mukavuuksiin kuuluu taulu-TV Google Chromecastin kera, kylpytakit ja tohvelit, espressokone, vedenkeitin, minibaari sekä silitysrauta ja -lauta. Sviitissä yöpymiseen kuuluu myös sisäänpääsy hotellin spa-alueelle.
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Minibaari
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.