Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi

Clarion Hotel® Helsinki Airport on avannut ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Hotelli sijaitsee aivan terminaalin vieressä helpon sisäyhteyden päässä lentoasemasta. Hotellista löydät kokoustilat, kylpylän, kattobaarin ja ravintolan.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa uuteen Clarion Hotel® Helsinki Airportiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle! Hotellista voit siirtyä helposti sisätilojen kautta terminaaliin ja juna-asemalle. Aamiaisella pääset nauttimaan laadukkaasta buffetista. Tyylikäs cocktailbaari ja à la carte -ravintola Brasserie NÒR sijaitsevat hotellin ylimmässä 12. kerroksessa, josta avautuu esteetön näkymä kiitoradalle.  Kongressikeskuksessa voit järjestää jopa yli 1000 hengen tilaisuuksia. Hotellista löytyy rentoutumista varten myös intiimi spa-osasto ulkoaltaineen. 

Sijainti aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalia vastapäätä

Clarion Hotel® Helsinki Airport sijaitsee aivan lentoaseman terminaalia vastapäätä, joten voit saapua meille helposti junalla, bussilla, lentokoneella, taksilla tai omalla autolla. Hotellista on suora sisäyhteys terminaaliin sekä juna-asemalle. Myös Aviapoliksen kasvava liiketoiminta-alue on vain yhden junapysäkin päässä hotellilta.

Tarkemmat tiedot omalla autolla saapumista varten löydät Palvelut-välilehdeltä. 

Kokous- ja tapahtumatilaa pieniin ja suuriin tilaisuuksiin  jopa yli 1000 osallistujalle

Kongressikeskuksestamme löydät lentoaseman suurimmat kokoustilat. Yhteensä 21 kokoustilaa tarjoaa ratkaisun moniin eri tarpeisiin, aina pienemmän seurueen tilaisuuksista suuriin, yli 1000 hengen tapahtumiin saakka. Suurimman kokoustilan kuuden metrin huonekorkeus ja 826 neliömetrin lattiapinta-ala luo upeat puitteet niin gaalaillallisiin kuin kongressien, näyttelyiden ja messujen järjestämiseen. 

Ylimmän kerroksen cocktailbaari ja à la carte -ravintola kiitoratanäkymin

Hotellin ylimmässä 12. kerroksessa sijaitsee tyylikäs cocktailbaari sekä à la carte -ravintola Brasserie NÒR esteettömällä näkymällä suoraan kiitoradalle. Kesäisin käytössä on myös terassi. Taidokkaasti toteutetut makuelämykset sekä ainutlaatuinen näköala tarjoavat täydelliset puitteet sekä tärkeisiin liiketapaamisiin että unohtumattomiin vapaa-ajan hetkiin. 

Hyvinvointia kuntosalilla ja rentoutumista intiimissä spassa

Hyvin varusteltu, moderni kuntosali on kaikkien meillä yöpyvien vieraiden vapaassa käytössä. Lisäksi intiimistä spasta löytyy perinteinen ja höyrysauna sekä ympärivuotisesti käytössä oleva ulkoallas. Spassa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisesti kokouspäivän päätteeksi, lentoa odotellessa, matkan jälkeen tai muuten vain.

Spa-alueen saunojen ja ulkoaltaan käyttö sisältyy sviittien huonehintaan, muille pääsymaksu on 18 € / henkilö. Spa-hoidot ovat saatavilla alkusyksystä 2024 alkaen.

Yhteystiedot

  • Taivastie 3 01530 Vantaa , Suomi

Löydä hotellille

Julkinen liikenne Helsinki–Vantaan lentoasemalle

Junat P ja I liikennöivät Helsingin keskustan ja Helsinki–Vantaan lentoaseman välillä, matka-aika on vain 30 minuuttia. Lentokentän juna-asemalta pääset sisäkautta kautta hotelliin sekä terminaaliin. Lisäksi HSL:n lentokenttäbussi 600 liikennöi säännöllisesti Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle.

Taksi

Tel: +358 01007300

Tietoja hotellista Clarion Hotel Helsinki Airport

Hotellihuoneiden määrä

505 kpl

Kokoustilojen määrä

21 kpl – suurin tila on kooltaan 826 m2

Baarit ja ravintolat

Brasserie NÒR

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.