Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisbyllä on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja se sijaitsee kaupunginmuurin sisäpuolella. Täällä on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, sisäuima-allas ja Gotlannin asialleen omistautunein henkilökunta.

Clarion Hotel® Wisby 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,4
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,4
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Wisby

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kaptenshuset on ravintolamme, jossa tarjoilemme aamiaisen, brunssin sekä etukäteen tilatut lounaat ja päivälliset ryhmille.

Nauti herkullisesta ruoasta ja juomasta Kaptenshusetin kauniissa ja inspiroivassa miljöössä. Ruoka valmistetaan parhaista raaka-aineista, suurella annoksella rakkautta.

Aamiainen

Maistuva aamiaisbuffettimme sisältyy aina huoneen hintaan. Olemme päättäneet sisällyttää paljon terveellisiä ja maukas vaihtoehtoja aamiaiseemme tukeaksemme terveellistä elämäntapaa yöpyessäsi luonamme. Aamiaisemme on erittäin pidetty, ja monet vieraamme palaavat sen vuoksi yhä uudestaan hotelliimme.

Ryhmäjärjestelyt

Haluatko järjestää brunssin, iltapäiväteen, päivällistapaamisen tai minglausta illaksi? Kaptenshuset tarjoaa valikoituja, valmiita menuja ja buffettiehdotuksia, mutta voimme myös räätälöidä tarjoiluja erikoistoiveidesi mukaan. Joulujuhlat, kick off, syntymäpäiväjuhlat tai muu tapahtuma  kauniissa Kaptenshusetissamme on tiloja kaikenlaisia tilaisuuksia varten. Ota yhteyttä ryhmä- ja kokoustilauksiin liittyen puhelimitse numeroon +46 498-25 75 75 tai sähköpostitse osoitteeseen grupp.cl.wisby@strawberry.se, niin kerromme mielellämme lisää ja suunnittelemme tapahtumasi!

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen, puhelimitse numeroon +46 498 25 75 75 tai sähköpostitse osoitteeseen grupp.cl.wisby@strawberry.se

Räätälöimme tapahtumasi toiveidesi mukaan!

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.