Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Visby, Ruotsi

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Ruotsi

Clarion Hotel Wisbyllä on ainutlaatuinen historia ja ilmapiiri, ja se sijaitsee kaupunginmuurin sisäpuolella. Täällä on 212 hotellihuonetta, 10 kokoustilaa, juhlasali, sisäuima-allas ja Gotlannin asialleen omistautunein henkilökunta.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Wisby

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Wisby -hotelliin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin, kun suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä etsimääsi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Tarjoamme hotellivieraillemme hyvät pysäköintimahdollisuudet suljetun ulkopysäköintitilan muodossa. Katso Palvelut-välilehti saadaksesi lisätietoja hinnoista ja varataksesi pysäköintipaikan. Lähistöltä löytyy lisäksi yleisiä pysäköintipaikkoja, joille voi pysäköida maksua vastaan (satama-alue).

Aamiainen

Tarjoilemme aamiaisen Kaptenshusetissa, sisääntulokerroksessa. Aamiaisen voi noutaa myös viihtyisästä talvipuutarhastamme, joka sijaitsee vastaanoton takana, ja nauttia sen huoneessa. Vinkkimme! Saavu ajoissa, jos haluat nauttia aamiaisesta kaikessa rauhassa, sillä viimeisen tunnin aikana vieraita on paljon tällöin voitte joutua odottamaan hieman ennen kuin pääsette aamiaissaliin. Jos haluat niin sanotun Early Bird -aamiaisen ennen kuin avaamme varsinaisen aamiaistarjoilun, voit tilata yksinkertaisemman aamiaispussin etukäteen ja noutaa sen vastaanotosta.

Uima-allas

Tervetuloa Clarion Hotel Wisbyn kellarikerrokseen hiljaiselle ja rentouttavalle lomalle. Allasalueemme on täydellinen paikka silloin, kun haluat saada lisäenergiaa inspiroivassa ja rentouttavassa, historiallisessa ympäristössä. Allas on lämmitetty 28 asteeseen ja sen keskellä seisoo pylväs 1400-luvulta. Uima-altaan miljöö on ainutlaatuinen ja tarjoaa upean elämyksen. Allasalue on hotellivieraidemme käytettävissä. Sisäänpääsy on mahdollista tilan niin salliessa.

Matkatavaroiden säilytys

Clarion Hotel Wisby -hotellin asiakkaana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikilla hotellin asukkailla on käytettävissään maksuton langaton internet-yhteys hotellihuoneissa sekä hotellin yleisissä tiloissa. Helppoa ja mukavaa.

Ripaus ylellisyyttä

Miltä kuulostaisi tervetulotoivotus kukkien, kuohuvan tai suklaan kera? Ripaus ylellisyyttä kruunaa päivän. Hemmottele itseäsi tai piristä ystäväsi tai rakkaasi päivää tilaamalla mukava tervetulotoivotus huoneeseen. Ennakkovaraa VIP-paketti lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen cl.wisby@strawberry.se.

Visby ja Gotlanti kävellen

Visby on eläväinen kaupunki ympäri vuoden ja täydellinen matkailukohde myös sesongin ulkopuolella. Me Clarion Hotel Wisby -hotellin henkilökunta annamme sinulle mielellämme hyviä vinkkejä aktiviteetteihin Visbyssä. Kysy vain rohkeasti – me olemme täällä sinua varten!

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Wisby on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Ennakkovaraukset

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Tavoitat meidät numerosta +46 498 25 75 00 tai sähköpostitse cl.wisby@strawberry.se.

 

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Selma City Spa Wisby

Maanantai: 11.00 - 19.00
Tiistai: 11.00 - 19.00
Keskiviikko: 11.00 - 19.00
Torstai: 11.00 - 19.00
Perjantai: 10.00 - 20.00
Lauantai: 10.00 - 20.00
Sunnuntai: 10.00 - 17.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.