Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Cardinal Växjö ,  Ruotsi

  • Växjön Clarion Collection Hotel Cardinalin sisäänkäynti ulkokalusteilla

Clarion Collection® Hotel Cardinal

Växjö,  Ruotsi

Tervetuloa uniikkiin Clarion Collection Hotel Cardinaliin, Växjön keskustassa. Täällä asut tyylikkäässä miljöössä, varrella lähellä kaupungin viihdetarjontaa. Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Cardinal 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Cardinal

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Cardinal on uuden sukupolven perhehotelli, joka tunnetaan ajattomasta tyylistään. Hotelli sijaitsee Växjön keskustassa. Tarjoamme joka päivä kaikille vieraillemme fikan ja iltapalan.

Keskustassa lähellä kaikkea

Clarion Collection Hotel Cardinal sijaitsee keskellä Växjötä, kävelykadun varrella. Kaupungin suosituimmat nähtävyydet, kuten Växjön Konserttitalo, Växjön Tuomiokirkko ja Växjön Teatteri, ovat kävelymatkan päässä. Hotelliin kuuluu päärakennus ja kaksi sivurakennusta, ja se on erinomainen lähtökohta smoolantilaisiin kohteisiin, kuten Glasriket-lasitehdasalueelle ja Möbelriket-huonekaluliikkeisiin, tutustumiseen.

Iltapala ja fika

Me Clarion Collection Hotel Cardinalissa haluamme tehdä asiat helpoiksi sinulle iltapalan muodossa, ja iltapäivisin tarjoilemme pientä makeaa – joka päivä. Vieraanamme tämä kaikki sisältyy huonehintaan. Voit lukea lisää eri aterioista ja niiden tarjoiluajoista Palvelut-välilehden takaa.

Kokous- ja kongressitilat

Hotellin sivurakennuksessa sijaitseva kokousosasto koostuu kahdesta kokoushuoneesta, joissa on tilaa yhteensä 50 osanottajalle.

Sisustus

Clarion Collection Hotel Cardinalin sisustus noudattaa klassista tyyliä, jossa on moderneja piirteitä. Täältä löydät aitoja persialaisia mattoja ja joissakin huoneissa on huutokaupoista hankittuja öljymaalauksia.

Nauti kupillinen kahvia terassillamme

Sisäpihallamme on terassi, jossa voit istahtaa kahvikupin tai raikkaan juoman ääreen. Nauti rauhasta värikkäiden kukkien ja Cardinalin istutuksien keskellä.

Historia

Clarion Collection Hotel Cardinal sijaitsee tyypillisessä vuoden 1929 rakennuksessa, joka on aikaisemmin toiminut elokuvateatterina. Hotellin perusti 1980-luvun alussa Per Gunnar Sundberg, joka tuli tunnetuksi paikallislehdessä Växjön hotellikuninkaana. Per Gunnar arvosti korkealaatuista palvelua – vakituiset asiakkaat haettiin usein lentokentältä omistajan omalla Rolls Roycella. Hotellissa vaalitaan yhä samanlaista palveluhenkisyyttä.

Yhteystiedot

  • Bäckgatan 10 35230 Växjö , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna/bussi

Växjön asema/bussiterminaali

Växjö Småland Airport -lentokentältä

Taksi tai paikallisbussi, linja 4.

Taksi

Suosittelemme yritystä Växjö Taxi, puhelin +46 470 135 00. 

GPS

Ajo-ohjeet osoitteesta Sandgärdsgatan 22:
Aja kävelykadulle ja käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle Bäckgatanille, josta löydät hotellin/vastaanoton tien oikealta puolelta.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Cardinal

Hotellihuoneiden määrä

111 huonetta – 190 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

2 kpl – enimmäiskapasiteetti 50 henkilöä

Etäisyys paikallisliikenteestä

Växjö asema/bussiterminaali: 500 metriä

Etäisyys lentokentältä

Växjö Småland Airport -lentokenttä: 10 km, noin 15 minuuttia autolla

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.