Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Västeråsissa

Oletko suuntaamassa Västeråsiin ja tarvitset hotellia? Majoitu luonamme aivan Västeråsin keskustassa. Yövy lähellä keskusasemaa, nähtävyyksiä, trendikkäitä ravintoloita, baareja, kahviloita ja ostoskatuja.

Hotellimme Västeråsissa

Hotellimme Västeråsissa sijaitsevat aivan kaupungin ydinkeskustassa. Clarion Collection® Hotel Etage -hotellissa voit yöpyä kaupungin sydämessä, jossa ostosmahdollisuudet ovat aivan nurkan takana. Jos haluat majoittua todella lähellä Västeråsin keskusasemaa, Comfort Hotel® Västerås sopii tarkoitukseen erinomaisesti, sillä sieltä on vain 10 metriä asemalle. Näissä kummassakin hotellissa majoitut kävelymatkan päässä Västeråsin monista nähtävyyksistä ja ravintoloista!

Nähtävyydet Västeråsissa

Jotta saisit unohtumattoman kuvan kaupungista suuntaa kaupunkikierrokselle. Aloita Kyrkbackenista, Västeråsin vanhimmasta kaupunginosasta, ja kuljeskele puutalojen ja mutkittelevien kujien keskellä. Lähellä täältä sijaitsee Västerås Domkyrka, Ruotsin kolmanneksi suurin tuomiokirkko, joka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Muita historiallisesti arvokkaita nähtävyyksiä ovat Proban, joka on Ruotsin ainoa säilytetty kouluvankila, sekä Karlsgatan 2, joka koostuu kahdesta museosta: Västerås konstmuseum (taidemuseo) ja Västmanlands läns museum (Västmanlandin lääninmuseo). Muita suosittuja vierailukohteita Västeråsissa ovat kaupungin Kasvitieteellinen puutarha Botaniska trädgård, Västerås Slott (Västeråsin linna) ja Djäkneberget, keskustassa sijaitseva kaupunginpuisto mukavalla ravintolallaan.

Hauskoja aktiviteetteja perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa

Västerås tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja tekemistä yhdessä ystävien, perheen tai kollegoiden kanssa. Lähde Svartån-joelle ja koe Västerås SUP-laudalta käsin. Ruotsin ensimmäinen trampoliinipuisto, Yoump, on suosittu vierailukohde lasten keskuudessa. Jos olet luonteeltasi seikkailullinen, voit mennä riippusilloille, verkoille ja köysiradoille ylhäällä puiden keskellä Björnögårdens höghöjdsbanassa! Ja jos et pelkää kastumista, täältä löytyy Västerås Cable Park, missä voit matkata vesisuksilla, kneeboardilla ja wakeboardilla sähkökäyttöisellä köysiradalla. Tai testatkaa aivojanne ja yhteistyökykyänne jännittävässä ja haastavassa Prison Islandissa! Valitkaa itse!

Monipuoliset kulkuyhteydet

Västeråsiin on monia eri kulkureittejä riippumatta siitä, matkustatko maan sisällä vai tuletko ulkomailta. TukholmanVästeråsin lentoasemalta kestää noin 8 minuuttia autolla matkustaa hotelleihin Clarion Collection Hotel Etage ja Comfort Hotel Västerås, kun taas lentoasemilta Stockholm Arlanda Airport ja Stockholm Skavsta Airport matka kestää vähän yli tunnin. Västeråsin keskustan yhteydessä sijaitsee Västeråsin keskusasema, josta löytyy junaliikennepysäkit, bussiterminaali ja lentokenttäbussit. Clarion Collection Hotel Etage sijaitsee noin 500 metrin päässä keskusasemalta, kun taas Comfort Hotel Västerås sijaitseen niinkin lähellä kuin 10 metrin päässä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Eskilstuna
Uppsala
Södertälje
Tukholma Arlanda

Lue vähemmän
11 hotellia alueella: Västerås

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.