Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Ruotsi

Tervetuloa Varbergin keskustaan ja uniikkiin hotelliimme. Clarion Collection Hotel Fregatten sijaitsee vanhassa käsityökorttelissa, lähellä sekä rautatieasemaa että merenrantaa. Iltapala sisältyy hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Fregatten 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Fregattenissa majoitut keskelle Varbergin historiaa. Hotelli sijaitsee kaupungin kauniilla käsityö- ja kulttuurialueella, aivan kivenheiton päässä kuohuvasta merestä. Hotelli on sisustettu lämminhenkisen pohjoismaisen designin hengessä.

Keskeinen sijainti

Hotelli Fregatten sijaitsee Varbergin keskustassa, 200 metrin päässä merenrannasta, mutta samalla kuitenkin lähellä keskustan vapaa-ajan tarjontaa. Tämän lisäksi Varbergin suosituimmat nähtävyydet, kuten Societétshuset, Societétsparken ja Varbergin linnoitus, löytyvät läheltä. Hotellille on helpointa saapua Östra hamnvägenin kautta.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan. Tämän lisäksi tarjoilemme myös fikan iltapäivällä sekä illalla iltapalan. Lisätietoja löydät "Palvelut"-välilehden takaa. Hotellilla on myös oma aulabaari.

Hotellin historia

Kaupunginosalla, jossa Clarion Collection Hotel Fregatten sijaitsee, on tapahtumarikas historia. Hotellin rakennuksessa toimi ennen pakastamo ja pakkaamo ja täältä löytää vielä tänä päivänäkin yksityiskohtia kaupungin historiasta merenkulun ja polkupyöräkaupunkina. Varberg on pitkään tunnettu merenkulun kaupunkina sekä suosittuna lomakohteena. Pyörävalmistajista esimerkiksi Monark sekä Crescent ovat valmistaneet polkupyöriään täällä.

Talo tarjoaa illallisen

Meillä voitte rentoutua kuin omassa kodissanne. Tästä syystä meillä on rennompi illallisaikataulu. Illallinen tarjoillaan iltakuudesta aina iltayhdeksään, joka ilta. Näin ollen teidän ei tarvitse huolehtia ruokailusta, sillä ehditte aina saamaan jotakin vatsantäytettä pitkänkin päivän päätteeksi.

Kokoustilat

Kongressisiivestämme löytyy seitsemän kokoustilaa enintään 65 henkilön kapasiteetilla. Lue lisää kokoustiloistamme täältä.

Golfia Varbergissa

Varbergissa on eläväinen golfkulttuuri. Teemme yhteistyötä Varberg GK:n kanssa ja tarjoamme kohtuullisia golfpaketteja, joihin sisältyy greenfee ja majoitus.

Yhteystiedot

  • Skeppsgatan 6 43244 Varberg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Varbergin asemalle.

Juna

Juna Varbergin asemalle.

Halmstadin lentokentältä

Lentokenttäbussi Varbergin asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä: Varbergs Taxi,
Puh: +46340-16500.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Fregatten

Hotellihuoneiden määrä

130 kappaletta – 260 vuodetta

Kokoustilojen määrä

4 kappaletta – maksimikapasiteetti 65 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Halmstadin lentokenttä: 70 km, n. tunti autolla.
Landvetter lentokenttä: 90 km, 

Etäisyys Varbergin juna-asemalta

5 minuuttia kävellen

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.