Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Umeå City Uumaja ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Uumaja, Ruotsi

Comfort Hotel® Umeå City

Uumaja,  Ruotsi

Tervetuloa uuteen Comfort Hotel Umeå Cityyn! Tämä on toinen Comfort Hotel Uumajassa. Comfort Hotel Umeå City tarjoaa 131 edullista huonetta ja mukavan aulan oleskeluun. Moderni hotelli Uumajan keskustassa, kauniin Umeälvenin varrella.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel Umeå City -hotelliin. Tässä hieman hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet majoittumista luonamme.

Pysäköinti

Tarjoamme pysäköintipaikkoja Parketten-pysäköintitalossa hintaan 140 SEK/vrk ja 175 SEK/vrk koskien sähköautojen latauspaikkoja. Hotellin läheisyydessä sijaitsee muitakin pysäköintihalleja sekä ulkopysäköintipaikkoja. Vastaanotto auttaa tietysti mielellään selvittämään, missä ne sijaitsevat.

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Umeå City on käteisetön hotelli. Tämä merkitsee turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme, sillä se vähentää ryöstöriskiä ja ehkäisee rikollista toimintaa. Näin ollen meillä on enemmän aikaa vieraillemme. Vieraillemme tämä puolestaan merkitsee turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja turvallisempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää.

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun yövyt luonamme. Haluatko huonesiivouksen joka päivä? Ei ongelmaa. Ilmoitat vain asiasta Barceptioniin, niin ratkaisemme asian (ilmoita viimeistään klo 22 edellisenä päivänä).

Matkatavarahuone

Meillä on matkatavarahuone, jonne voit tarvittaessa jättää laukkusi ennen sisäänkirjautumista tai uloskirjautumisen jälkeen.

Esteettömät huoneet

Meillä on viisi hotellihuonetta, jotka on suunniteltu liikuntarajoitteisille vieraillemme. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja.

Maksuton Wi-Fi

Kaikilla hotellivieraillamme on käytettävissään ilmainen langaton internet-yhteys koko hotellissa  ei muuta kuin surffailemaan!

Huonetason korotus

Tietysti olet ylellisemmän huoneen arvoinen! Ota yhteyttä vastaanottoomme ja tarkistamme, millaisia huoneita on saatavilla, ja annamme sinulle hintatietoja.

Pesutuvasta, silityshuoneesta, Lazy Sundaysta ja muista palveluista…

...voit lukea lisää täältä!

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00
Uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.1.018 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.