Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Tukholma,  Ruotsi

Keskellä Marcusplatsenia sijaitsee taianomainen hotelli, Clarion Collection Hotel Tapetfabriken – Sicklan uusi helmi. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan. Tervetuloa!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken sijaitsee keskellä Sicklaa, joka on rauhallinen keidas, kivenheiton päässä Södermalmilta, Tukholmassa. Hotellissa on 240 huonetta ja 4 kokoustilaa, joista suurimmassa on tilaa 50 henkilölle. Täällä on ravintola ja baari terassilla sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille. Iltapala ja fika sisältyvät huoneen hintaan! Tervetuloa uuteen Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotelliin.

Hotelli vanhassa tapettitehtaassa

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotellissa yhdistyvät vanha ja uusi. Kuten voit arvata nimestä, hotelli on ollut alun perin tapettitehdas vuodelta 1906, ja sen vanhat tiilet on otettu uudelleen käyttöön. Tavoitteena on uudistaa historiallisen teollisuuden ja teollisen vallankumouksen kohtaaminen.

Hotellin sisustus koostuu koristeellisista elementeistä ja riisutuista materiaaleista. Samalla kun hotellissa vallitsee lämmin ja kodikas tunnelma, sitä luonnehtii myös hienostunut eleganssi. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna, joista molemmista on kaunis näköala.

Kivenheiton päässä Södermalmilta

Hotelli sijaitsee Sicklassa keskellä Marcusplatsen-aukiota, joka on vihreä keidas lähellä useita kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita. Täällä on paljon pysäköintitilaa ja hotelli on lähellä julkista liikennettä sekä Södermalmin että Solsidanin suuntaan. Slussenille pääset alle 10 minuutissa bussilla. Ja tietenkin viihtyisä Södermalm on kävelyetäisyyden päässä, ja bussilla ja metrolla pääsee Tukholman keskusrautatieasemalle (Stockholm Centralstation) 20 minuutissa.

Iltapala ja fika sisältyvät aina huonehintaan

Me Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotellissa haluamme tehdä kaiken yksinkertaiseksi sinulle, ja sen vuoksi tarjoilemme joka ilta sekä lämpimän ruoan salaatin kera että kahvia iltapäivällä. Tämä kaikki sisältyy hintaan, kun olet vieraanamme hotellissa. Lue lisää tarjoiluajoista osiosta Palvelut.

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotellissa olet lähellä kaikkea

Hotellissa on raikas kuntosali siihen kuuluvine saunoineen. Meillä on myös joitakin pysäköintipaikkoja, ja jos ne vastoin oletusta ovat varattuja, aivan hotellin vieressä on lisää pysäköintitilaa. Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotellissa saat parhaat puolet kahdesta maailmasta, sillä sekä Tukholman suurin ostoskeskus että upea ulkoilualue Nackareservatet sijaitsevat hotellin vieressä.

Hammarbybacken on suosittu vuoden ympäri ja sitä käyttävät sekä hiihtäjät että pyöräilijät. Sen huipulta voit nauttia upeasta näköalasta Tukholmaan.

Yhteystiedot

  • Marcusplatsen 9 131 54 Tukholma , Ruotsi

Lisätietoja

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Huoneiden lukumäärä

236 hotellihuonetta

Kokoushuoneiden lukumäärä

4 kpl

Etäisyys lentokentälle

Bromman lentokenttä, noin 15 km ja 20 minuuttia autolla
Arlandan lentokenttä, noin 50 km ja 40 minuuttia autolla

Löydä hotellille

Tukholman keskusrautatieasemalta

Metrolla ja vaihto bussiin Slussenissa, 20 minuuttia hotelliin.
Taksilla matka kestää 15 minuuttia.

Taxi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puhelin 08-15 00 00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.