Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken Tukholma ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken

Tukholma,  Ruotsi

Keskellä Marcusplatsenia sijaitsee taianomainen hotelli, Clarion Collection Hotel Tapetfabriken – Sicklan uusi helmi. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan. Tervetuloa!

Clarion Collection® Hotel Tapetfabriken 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken sijaitsee keskellä Sicklaa – kaupunginosassa, jossa teollisuushistoriallinen perintö näkyy kaikkialla aluetta leimaavasta arkkitehtuurista aina uteliaaseen ja oppimishaluiseen ilmapiiriin saakka. Hotellissa on ravintola ja baari sekä hotellivieraille että naapuruston asukkaille. Iltapala ja fika sisältyvät huonehintaan!

Hotelli vanhassa tapettitehtaassa

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken -hotellissa yhdistyvät vanha ja uusi. Kuten voit arvata nimestä, hotelli on ollut alun perin tapettitehdas vuodelta 1906, ja sen vanhat tiilet on otettu uudelleen käyttöön. Tavoitteena on uudistaa historiallisen teollisuuden ja teollisen vallankumouksen kohtaaminen. Hotellin sisustus koostuu koristeellisista elementeistä ja riisutuista materiaaleista. Samalla kun hotellissa vallitsee lämmin ja kodikas tunnelma, sitä luonnehtii myös hienostunut eleganssi. Hotellissa on myös kuntosali ja sauna, joista molemmista on kaunis näköala.

Iltapala ja fika sisältyvät aina huonehintaan

Me Clarion Collection Hotel Tapetfabrikenissa haluamme tehdä asioista sinulle helppoja. Siksi tarjoilemme joka päivä fikan kotitekoisten leivonnaisten kera iltapäivisin ja iltapalan iltaisin. Aamulla katamme esille reilun aamiaisbuffetin. Vieraanamme nämä sisältyvät hintaan majoittuessasi luonamme. Lue lisää tarjoiluajoista Palvelut-välilehdeltä. Jos kaipaat jotakin muut syötävää tai juotavaa, voit rentoutua myös hotellibaarissamme baarimenumme yksinkertaisten annosten äärellä ja juoda lasillisen jotakin maistuvaa.

Lounastarjoilu arkisin

Arkisin tarjoilemme lounaan sisältäen salaattibuffetin ja useita eri ruokalajeja. Kahvi tai tee jälkiruoaksi sisältyy tietenkin hintaan. Lue lisää lounaastamme Palvelut-välilehdeltä.

Södermalm ja ostosmahdollisuudet kulman takana

Hotelli sijaitsee Sicklassa keskellä Marcusplatsen-aukiota, joka on vihreä keidas lähellä useita kauppoja ja viihtyisiä ravintoloita. Täällä on paljon pysäköintitilaa ja hotelli on lähellä julkista liikennettä sekä Södermalmin että Solsidanin suuntaan. Slussenille pääset alle 10 minuutissa bussilla. Ja tietenkin viihtyisä Södermalm on kävelyetäisyyden päässä, ja bussilla ja metrolla pääsee Tukholman keskusrautatieasemalle (Stockholm Centralstation) 20 minuutissa.

Clarion Collection Hotel Tapetfabriken on lähellä kaikkea

Clarion Collection Hotel Tapetfabrikenissa voit nauttia kahden maailman parhaista puolista: urbaanista suurkaupungin sykkeestä ja luonnonrauhasta. Korttelin toiselta puolelta löytyy lukuisia myymälöitä ja ravintoloita, kattava deli, viihtyisiä kahviloita ja kahvipaahtimo. Dieselverkstadenissa, Marcusplatsenin toiselta puolelta, löytyy yksi Tukholman laadukkaimmista kirjastoista, mutta myös teatteri, käsityöläismyymälöitä, taidehalli ja elokuvateatteri.

Nauti luonnosta ja aktiviteeteista

Mikäli pidät aktiivisesta elämäntavasta, luonnon tarjoamat elämykset odottavat pyöräilyn, Sickla-järvellä melonnan tai Nackan luonnonsuojelualueella juoksemisen muodossa. Tai mikset lähtisi pelaamaan padelia jollekin vastavalmistuneista ulkokentistä? Täältä löytyy myös Hammarbybacken laskettelumahdollisuuksineen talvella keskellä kaupunkia ja runsaasti muita aktiviteetteja muina vuodenaikoina. Sicklassa on myös kiipeilyhalli ja sisägolfkenttä. Sitten vain valitsemaan!

Yhteystiedot

  • Marcusplatsen 9 131 54 Tukholma , Ruotsi

Lisätietoja

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Tapetfabriken

Huoneiden lukumäärä

236 hotellihuonetta

Kokoushuoneiden lukumäärä

4 kpl

Etäisyys lentokentälle

Bromman lentokenttä, noin 15 km ja 20 minuuttia autolla
Arlandan lentokenttä, noin 50 km ja 40 minuuttia autolla

Löydä hotellille

Tukholman keskusrautatieasemalta

Metrolla ja vaihto bussiin Slussenissa, 20 minuuttia hotelliin.
Taksilla matka kestää 15 minuuttia.

Taxi

Suosittelemme yritystä Taxi Stockholm, puhelin 08-15 00 00

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.