Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista.

Selma Spa+ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Treenaa sisällä ja ulkona, märällä ja kuivalla, kovaa tai kevyesti. Meillä on laaja valikoima ryhmäliikuntatilaisuuksia, kuntosali sekä fantastinen luonto, jossa voit treenata ja inspiroitua.

Kuntosali ja treeni

Hotellissa Selma Spa sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää liikuntamuoto, joka sopii juuri sinulle. Kuntosalissa on sekä laitteita että irrallisia painoja. Meillä on joka päivä noin kahdeksan ohjattua treeniä, joihin kuuluu muun muassa syke, tasapaino sekä adrenaliini. Katso aikataulua ja varaa treenipassi tästä.

Treenaa ulkona

Kivenheiton päässä pääovesta löydät ihania kuntopolkuja kävelyyn, sauvakävelyyn, juoksuun sekä talvisin hiihtoon. Täällä on myös maastopyöräilyreittejä ja jos pidät asfaltista, niin maantiepyöräily Sunnen ympäri on todella hieno kokemus.

Pääsy kylpylään

Riippumatta siitä, oletko täällä hotellissa yöpyvänä vieraana vai varannut kylpyläpäivän, sinulla on vapaa pääsy sekä kuntoilu- että kylpyläalueelle. Pulahda yhteen altaistamme tai istu hetki saunassa treenisi jälkeen.

Ikäraja

Ota huomioon, että perheaikojen ulkopuolella koko kylpylä- ja treeniosastolla sekä altaissamme on 16 vuoden ikäraja ympäri vuorokauden.

Aukioloajat

Kuntosali

Päivittäin: 06.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Varaa henkilökohtainen treeni

Olet tervetullut varaamaan henkilökohtaisen treenin tai ravitsemusneuvontaa puhelimitse +46 565 166 10
tai sähköpostitse reservation@selmaspa.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.