Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista.

Selma Spa+ 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,8
10:stä
Tulos Selma Spa+

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ruokamme on tarkoin harkittua, ravitsevaa ja fantastisen hyvää. Ottaen huomioon ravitsemuksen, ympäristön ja sesongin laitamme ruokaa Värmlannin omista raaka-aineista.

Aamiainen

Aamiaissalissamme tarjoamme raikkaan aamiaisbuffetin, johon kuuluu monia ekologisia, herkullisia, terveellisiä ja ylellisiä vaihtoehtoja. Aamiainen sisältyy aina huoneen hintaan. Se sisältyy myös joihinkin päiväpaketeistamme.

Terveellistä, hyvää ja ylellistä

Meille Selma Spassa eivät sanat terveellinen ja herkullinen ole toistensa vastakohtia. Ruokamme sopii sinulle, joka elät aktiivista elämää ja nautit mielelläsi kaikesta siitä hyvästä, mitä elämä tarjoaa. Ravintolamme ruokalistalla on aina niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin ja käytämme korkealaatuisia aineksia, jotta voimme tarjoilla ruokaa, joka on kaunista, ravitsevaa ja joka tekee sinusta kylläisen ja iloisen.

Juomaelämykset

Terveellisestä smoothiesta hienoon vuosikertaviiniin. Luonamme voit nauttia juomaelämyksistä maailma joka kolkasta, eikä vähiten lähialueelta. Meillä on yksi Värmlannin parhaista valikoimista viiniä, alkoholijuomia ja liköörejä.

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja tai tehdä varauksen puhelimitse: +46 565 166 70.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 6:30 - 9:30
Lauantai - sunnuntai: 7:00 - 10:00

Lounas

Maanantai - perjantai: 11:30 - 14:00
Lauantai - sunnuntai: 12:00 - 14:00

Aulabaari

Maanantai - perjantai: 14:00 - myöhään

Lauantai - sunnuntai: 11:00 - myöhään

Päivällinen

Sunnuntai - perjantai: 18:00 - 21:30 (viimeinen illallisaika)

Lauantai: 17:30 - 21:30 (viimeinen illallisaika) 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.