Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Selma Spa+ Sunne ,  Ruotsi

Selma Spa+

Sunne,  Ruotsi

Tervetuloa Selma Spa -hotelliin, Sunneen. Tarjoamme rentoutumista, treeniä, spa-hoitoja, hyvää ruokaa & juomaa – kaikki huolellisesti miettynä huolehtien niin planeetastamme kuin kaikista luonamme asuvista.

Selma Spa+ 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,8
10:stä
Tulos Selma Spa+

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Palkitussa Selma Spa -hotellissa on paljon tekemistä riippumatta siitä, haluatko levätä vai kokea joitakin aktiivisia päiviä.

Ympäristö

Selma Spa sijaitsee 1 kilometrin päässä Sunnen keskustasta ja hotellin lähellä on hienoja retkikohteita, kulttuurinähtävyyksiä sekä ostosmahdollisuuksia. Näiden sijaan voit tietysti vain rentoutua ihanassa aamutakissa tai nauttia kylpylähoidoistamme.

Kylpylä

Selma Span sydämestä löydät kylpyläosastomme, johon kuuluvat uima-altaat, kuivasauna, höyrysauna sekä yrttisauna. Hoitovalikostamme löydät paljon erilaisia hoitoja koko keholle.

Treenaus ja aktiviteetit

Meillä on täysi treeniohjelma, johon kuuluu kaikkea mahdollista alkaen joogasta aina voimatreeniin ja spinningpyöräilyyn asti. Heti oven ulkopuolella on vaellusreittejä, hienoja lenkkipolkuja ja hiihtolatuja. Pyöräily on fantastista riippumatta siitä, pidätkö maantiepyöräilystä vai maastopyöräilystä. Kuten myös golf, johon sinulla mainio tilaisuus meillä yöpyessäsi. Mikäli taas pidät laskettelusta, löydät Ski Sunne –hiihtokeskuksen 10 kilometrin päästä hotellilta.

Makuelämykset

Meille Selma Spassa sanat 'terveellinen' ja 'herkullinen' eivät ole toistensa vastakohtia. Ruokamme sopii kaikille aktiivista elämää viettäville ja siitä kaikesta siitä hyvästä, mitä elämä tarjoaa, nauttiville. Ravintolamme menulla on aina niin lihaa, kalaa kuin kasvisruokaakin.

Kokous

Selma Spa -hotellissa järjestämme aktiivisia kongresseja ja kokouksia  – joka on mielestämme paras yhdistelmä onnistuneen kokouksen aikaansaamiseksi.

Palautumishuone

Palautumishuone on tärkeä osa kylpylähotellia. Sinne voit vetäytyä kylpemistä, hoitoja, treeniä ja hyvää ruokaa sisältäneen päivän jälkeen. Olemme erittäin ylpeitä suurista ja valoisista huoneistamme. Lue lisää eri huonetyypeistämme tästä.

Lapset Selma Spa+ -kylpylässä

Kaikki ovat tervetulleita meille, mutta tarjontamme ei ole lapsiystävällinen. Tiettyinä viikkoina ja viikonloppuina meillä on kuitenkin kylpylässämme perhejaksoja, joihin sisältyy paljon myös nuoremmille vieraillemme sopivia aktiviteetteja. Tästä löydät lisätietoja perhejaksoistamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 565 166 00
  • Faksi: +46 565 166 20
  • Sähköposti: info@selmaspa.se
  • Yritystunnus: 556588-3336
  • Sundsberg 68693 Sunne , Ruotsi

Löydä hotellille

Juna ja linja-auto

Sunnen asema

Tietoja hotellista Selma Spa+

Hotellihuoneiden määrä

184 huonetta - 430 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

15 kpl – suurimman kapasiteetti on 400 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Karlstad Airport: noin 45 minuuttia
Torsby lentokenttä: noin 30 minuuttia
Gardemoen lentokenttä, Oslo: noin 3 tuntia

Etäisyys paikallisliikenteestä

Sunnen Asema: 1,5 km

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.