Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Sundsvalliin. Erinomainen sijainti kokousten, huvittelun ja elämysten kannalta, lyhyt kävelymatka Stenstaniin ostoksille. Hotellissa on suosittu ravintola q.bar, alakerrassa pysäköintihalli ja lähimpänä naapurina Bio Drakstaden.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,0
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel Sundsvall on enemmän kuin pelkkä kokoushotelli. Haluamme myös olla itsestään selvä valinta elämän juhlatilaisuuksien viettopaikaksi. Monikäyttöiset tilamme sekä ensiluokkainen ruoka ja juoma tekevät vierailustasi todellisen kokemuksen.

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. Tästä syystä sen kuuluu olla sekä herkullinen että terveellinen. Olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme, josta löytyy myös laaja valikoima ekologisia vaihtoehtoja.

Aulabaari q.bar

Aulabaari q.bar on hotellin epävirallinen ja luonnollinen kohtaamispaikka. Se on täydellinen paikka kokoontumiseen ennen elokuviin menoa tai rentoutumiseen työpäivän, kongressin tai shoppailukierroksen jälkeen. Baarissa on viihtyisä, moderni ilmapiiri ja siellä on saatavissa sekä baarimenu että à la carte -lista. Quality Hotel kuuluu Strawberry -hotelliketjuun, joka välittää ympäristöstä ja vastuullisuudesta koskien käyttämiämme tuotteita. Paikallisesti tuotettu on meille tärkeää. Käytämme päivittäin hedelmiä, vihanneksia, yrttejä, leipää ja lukuisia muita tuotteita, jotka ovat ekologisia ja/tai ympäristömerkittyjä. Ostamme sesongin mukaisesti vihanneksia, juureksia ja hedelmiä, jotka on tuotettu paikallisesti. Ostamastamme kalasta ja äyriäisistä jopa 100 % on MSC- ja ASC-merkittyä. Varmistamme, ettemme käytä punaisella listalla olevia kaloja (kaloja, jotka ovat uhanalaisia tai viljelty kestämättömällä tavalla). 

Päivän lounas

Aveny downstairsissa sisääntulokerroksessa (sisäänkäynti Avenyyn) tarjoillaan arkisin päivän lounas.

Klubit scen Avenyssa

Club Deströyer ja Runt 50 ovat klubeja, jotka hallitsevat scen Avenya ja auttavat meitä tarjoamaan teille kaupungin laajimman viihdevalikoiman! 

Etsitkö juhlatilaa?

Olipa tilaisuutesi arkena tai viikonloppuna, pieni tai suuri, yksityinen tai firman järjestämä, me autamme mielellämme sinua tilan, ruokalistan sekä viihteen valitsemisessa. Otamme mielellämme tehtäväksemme viihteen ja muiden aktiviteettien varaamisen. Hyödynnä kokemustamme sekä viihdemaailman yhteistyökumppaneitamme!

Ruokasalimme/ravintolat

Tiloja yhdistämällä juhlasaliimme mahtuu 600 illallisvierasta. Pienempiin tiloihin jaettuna juhlasalin kapasiteetti sopii yhtä hyvin myös vaikka 100 vieraalle. Täältä löytyy kaksi esiintymislavaa sekä suuri baari.

Scen Aveny downstairs ja Rockbaren -baari

Scen Aveny downstairs pohjakerroksessa soveltuu täydellisesti cocktail-kutsuille tai buffetti-illallisille. Tilan kapasiteetti on 150 henkilöä. Rockbaren-baari, joka sijaitsee scen Aveny downstairsin yhteydessä, vetää 40 henkilöä. Huomaathan rokkaavat yksityiskohdat tilan sisustuksessa! Järjestätkö kokousta? Suosittelemme trubaduurin varaamista illanviettoon juhlatiloissamme.

Varaa pöytä

Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä puhelimitse numerossa +4660-16 00 88 tai +46 60 16 00 80.

Aamiainen

Maanantai: 06.00 - 09.30
Tiistai: 06.00 - 09.30
Keskiviikko: 06.00 - 09.30
Torstai: 06.00 - 09.30
Perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Päivän lounas q.bar

Maanantai: 11.00 - 13.00
Tiistai: 11.00 - 13.00
Keskiviikko: 11.00 - 13.00
Torstai: 11.00 - 13.00
Perjantai: 11.00 - 13.00
Lauantai: -
Sunnuntai: -

q.bar

Maanantai - torstai: 17:00 - 23:00
Perjantai - lauantai: 16:00 - 24:00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.