Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Stenungsbaden Yacht Club

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Me Stenungsbaden olemme innokkaita tarjoamaan vieraillemme normaalia huikeampia ruoka- ja juomaelämyksiä. Captains Table -ravintolassa sekä kesäravintola Kookaburrassa voit nauttia taidokkaasti valmistettuja, meren aarteiden innoittamia ruoka-annoksia. Herkuttele viineillä, jotka tulevat ainutlaatuisesta viinikellaristamme. Käy baarissa, joka on täydellinen tapaamispaikka ennen illallista. Valittavanasi on niin klassisia juomia kuin hyvää kuplivaa tai anna baarimikkomme yllättää sinut.

Captains Table on hotellin tyylikäs, sporttinen ja upean rento ravintola, josta on näkymät Hakefjordenin ja suolaisen meren ylitse. Täällä tarjoillaan illallista kaikille vieraille. Nauti à la carte -menustamme tai todella herkullisesta kolmen ruokalajin menusta, joka sisältyy paketteihimme. Tuoreet raaka-aineet, luomu, lähituotettu ja vuodenaikoihin perustuva ovat meille muutamia avainsanoja. Simpukat tulevat Orustista, osterit Ljungskilesta ja leipuri leipoo nurkan takana. Uskomme siis, että meillä maut eivät ole ainoa hyvä vatsaan päätyvä asia.

Båthuset Kookaburra

Ravintolamme Kookaburra sijaitsee laiturin reunalla ja keinuu. Enemmän merellistä tunnetta saat vain käärimällä housunlahkeet ylös. Sopii siis erittäin hyvin, että ruokalistallamme on äyriäisiä, kuumaa salsaa sekä vastapyydettyä kalaa. Kookaburra on auki kesäaikaan päivittäin ja muulloin ainutlaatuisen tilan voi vuokrata juhla- tai kokoushuoneistoksi.

Viinikellari

Stenungsbadenin viinikellari perustettiin 1980-luvun alussa. Legendaarinen sommelierimme Eric Bauer oli mukana alusta lähtien ja varmisti viinien laadun ja ostot, kunnes jäi eläkkeelle vuonna 2010. Nykyisin meillä on laaja valikoima, runsaat 500 erilaista viiniä kaikkialta maailmasta. Viinikellari on avoinna vieraillemme ja otamme teidät mielellämme mukaan kierrokselle. Keskustele asiasta hovimestarimme kanssa.

The State Room (club-bar)

Rennossa rommibaarissamme on laaja valikoima rommeja. Täällä voit osallistua rommin maisteluun rommilähettiläämme Per Ädelin seurassa. Erinomainen paikka vieraillemme, jotka haluavat istua rauhassa eivätkä viihdy tanssilattialla.

Varaa pöytä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Ota meihin yhteyttä lisätietoja ja varauksia koskien puhelimitse +46 303 726 840.

Varaa pöytä verkossa

Aamiainen

Maanantai: 06.30-10.00
Tiistai: 06.30-09.30
Keskiviikko:06.30-09.30
Torstai: 06.30-09.30
Perjantai:  06.30-10.00
Lauantai: 07.00-11.00
Sunnuntai: 07.00-11.00

Päivällinen Captains Table

Maanantai: 17.30 - 22.00
Tiistai: 17.30 - 22.00
Keskiviikko:17.30 - 22.00
Torstai: 17.30 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.30
Lauantai: 17.00 - 22.30
Sunnuntai: 17.30 - 22.00

Lounas tarjoillaan Kookaburra-kesäravintolassa.

Kookaburra, kesäravintola

Ravintola on suljettu kauden ajaksi ja avataan jälleen ensi kesänä.
Otamme vastaan ​​konferenssi- ja ryhmävarauksia koskevia pyyntöjä. Ota meihin yhteyttä pyyntösi kautta Conference@stenungsbaden.se

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.