Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Stenungsbaden olemme innokkaita tarjoamaan vieraillemme normaalia huikeampia ruoka- ja juomaelämyksiä. Captains Table -ravintolassa sekä kesäravintola Kookaburrassa voit nauttia taidokkaasti valmistettuja, meren aarteiden innoittamia ruoka-annoksia. Herkuttele viineillä, jotka tulevat ainutlaatuisesta viinikellaristamme. Käy baarissa, joka on täydellinen tapaamispaikka ennen illallista. Valittavanasi on niin klassisia juomia kuin hyvää kuplivaa tai anna baarimikkomme yllättää sinut.

Captains Table on hotellin tyylikäs, sporttinen ja upean rento ravintola, josta on näkymät Hakefjordenin ja suolaisen meren ylitse. Täällä tarjoillaan illallista kaikille vieraille. Nauti à la carte -menustamme tai todella herkullisesta kolmen ruokalajin menusta, joka sisältyy paketteihimme. Tuoreet raaka-aineet, luomu, lähituotettu ja vuodenaikoihin perustuva ovat meille muutamia avainsanoja. Simpukat tulevat Orustista, osterit Ljungskilesta ja leipuri leipoo nurkan takana. Uskomme siis, että meillä maut eivät ole ainoa hyvä vatsaan päätyvä asia.

Båthuset Kookaburra

Ravintolamme Kookaburra sijaitsee laiturin reunalla ja keinuu. Enemmän merellistä tunnetta saat vain käärimällä housunlahkeet ylös. Sopii siis erittäin hyvin, että ruokalistallamme on äyriäisiä, kuumaa salsaa sekä vastapyydettyä kalaa. Kookaburra on auki kesäaikaan päivittäin ja muulloin ainutlaatuisen tilan voi vuokrata juhla- tai kokoushuoneistoksi.

Viinikellari

Stenungsbadenin viinikellari perustettiin 1980-luvun alussa. Legendaarinen sommelierimme Eric Bauer oli mukana alusta lähtien ja varmisti viinien laadun ja ostot, kunnes jäi eläkkeelle vuonna 2010. Nykyisin meillä on laaja valikoima, runsaat 500 erilaista viiniä kaikkialta maailmasta. Viinikellari on avoinna vieraillemme ja otamme teidät mielellämme mukaan kierrokselle. Keskustele asiasta hovimestarimme kanssa.

The State Room (club-bar)

Rennossa rommibaarissamme on laaja valikoima rommeja. Täällä voit osallistua rommin maisteluun rommilähettiläämme Per Ädelin seurassa. Erinomainen paikka vieraillemme, jotka haluavat istua rauhassa eivätkä viihdy tanssilattialla.

Varaa pöytä

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluumme! Ota meihin yhteyttä lisätietoja ja varauksia koskien puhelimitse +46 303 726 840

Aamiainen

Maanantai: 06.30-10.00
Tiistai: 06.30-09.30
Keskiviikko:06.30-09.30
Torstai: 06.30-09.30
Perjantai:  06.30-10.00
Lauantai: 07.00-11.00
Sunnuntai: 07.00-11.00

Päivällinen Captains Table

Maanantai: 17.30 - 22.00
Tiistai: 17.30 - 22.00
Keskiviikko:17.30 - 22.00
Torstai: 17.30 - 22.00
Perjantai: 17.00 - 22.30
Lauantai: 17.00 - 22.30
Sunnuntai: 17.30 - 22.00

Lounas tarjoillaan Kookaburra-kesäravintolassa.

Kookaburra, kesäravintola

Ravintola on suljettu kauden ajaksi ja avataan jälleen ensi kesänä.
Otamme vastaan ​​konferenssi- ja ryhmävarauksia koskevia pyyntöjä. Ota meihin yhteyttä pyyntösi kautta Conference@stenungsbaden.se

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.