Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Stenungsbaden Yacht Club Stenungsund ,  Ruotsi

Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsund,  Ruotsi

Vaihda arki virkistävään annokseen suolantuoksuista Newport-eleganssia.. Ihaile luonnon monimuotoisuutta, järjestä luova kokous, aktivoidu sekä maalla että merellä ja rentoudu meidän kylpylässämme.

Stenungsbaden Yacht Club 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Vierailun kohokohtana voi olla päivä merellä tai kilpailu 4-pyöräisellä, mikä on enemmän kuin hauska tapa viettää aikaa yhdessä. Se vahvistaa ryhmähenkeä ja antaa uusia voimia. Tarjoamme ympäri vuoden suuren määrän stimuloivia aktiviteetteja.

Hotellissa

Me täällä Stenungsbadenilla tarjoamme ympäri vuoden ilmaisen biljardipelin ja ulkotenniskentän käytön. Voit myös vuokrata rantalentopallokenttäämme. Kesällä tarjonta on vielä suurempaa ja sen lisäksi, mitä meillä on lapsille, voit myös vuokrata vesiskootterin, purjeveneen tai kanootin sekä testata SUP-lautaa tai flyboard-lentoa.

Saunalautta

Voit saunoa ympäri vuoden saunalautallamme, joka on ankkuroituna alhaalla satamassa.

Viininmaistajaiset

Varaa paikka mukaviin viininmaistajaisiin ja valitse seuraavista, mille kierrokselle haluat lähteä: Tour de France, Giro de Italia tai Route 66.

Golf

Haluatko pelata golfia? Teemme yhteistyötä peräti kuuden golfklubin kanssa, jotka kaikki sijaitsevat lähialueella: Stenungsund Golfklubb, Tjörns Golfklubb, Orust Golfklubb, Kungälv-Kode Golfklubb, Lyckorna Golfklubb sekä Lycke Golf & Country Club.

Meri

On monta tapaa nauttia merestä: laudalla seisten ja meloen tai tehden rauhallisen ja hiljaisen veneretken saaristoon. Tekeekö mielesi hieman enemmän toimintaa ja jännitystä? Siihen on runsaasti erilaisia mahdollisia aktiviteetteja, kuten RIB-vene, Speedcats, Match Race -kilpailut sekä purjehduskilpailut.

Boot Camp

Boot Camp on lainattu yhdysvaltalaisten eliittisotilaiden fyysisestä harjoitteluohjelmasta. Haastava ja kova ovat vähätteleviä kuvauksia tälle lajille.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä lisätietoja saadaksesi, niin kerromme tarjolla olevista aktiviteeteista, hinnoista sekä muista yksityiskohdista puhelimitse +46 303 72 68 20 tai sähköpostilla conference@stenungsbaden.se.

Varaa aktiviteetti

Rantalentopallo ja saunalautta: bluewater@stenungsbaden.se
Golf, tenniskenttä ja biljardi: info@stenungsbaden.se
Vesiaktiviteetit ja purjehdus: henrik@aquaevent.se
Muut aktiviteetit: conference@stenungsbaden.se

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.