Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Strawberry Arena Solna ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Strawberry Arena

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Strawberry Arenaan – unohtumattomien hetkien tapahtumahotelliin! Hotelli sijaitsee aivan Strawberry Arenan ja Mall of Scandinavian tuntumassa, joten voimme tarjota upeat puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.

Quality Hotel™ Strawberry Arena 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Strawberry Arena

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Vihdoinkin me Quality Hotel™ Strawberry Arenassa voimme yhdessä Lollon ja Bernien kanssa esitellä ehkä maailman hauskimman leikkipaikan, Solens Landin! Löydä paljon hauskaa lasten kanssa, sillä täällä leikki jatkuu aina ja syntyy ihania muistoja!

Solens Land   

Totta se on, Solens Land on virallisesti muuttanut meille Quality Hotel™ Strawberry Arenaan, ja leikki on vasta alkanut. Nyt pienten lasten vahemmat voit kirjautua sisään meille ja Tukholman suurimmassa hotellissa yöpymisen lisäksi päästä Solens Landiin!

Kun olette kirjautuneet sisään huoneeseen ja purkaneet matkalaukkujene sisällön, olette tervetulleita 2. kerrokseen, jossa voitte vierailla ensimmäistä laatuaan edustavassa Solens Landissa! Täällä lapset voivat hassutella ja leikkiä vapaasti yhdessä teidän kanssanne värikkäässä ja pehmeässä ympäristössä, jonka koko on 230 neliömetriä.

Mitä Solens Landissa voi tehdä?

Solens Landissa ei ole rajoja sille, mitä täältä voi löytää, joten anna mielikuvituksesi päästä vapaaksi! Kun saavutte Solens Landiin, kohtaatte trooppisen ja leikkisän ympäristön, jossa on odotettavissa paljon hauskoja asioita!

Täällä lapset voivat laskea liukumäestä, hyppiä trampoliinilla, rentoutua säkkituoleissa, sekoittaa smoothieita smoothiebaarissa, treenata tasapainoa surffilaudalla, hypätä ruutua ja pisteenä i:n päälle – tanssia discohuoneessa Lollon & Bernien suosikkikappaleiden tahdissa!

Tämän myötä toivotamme teidät, rakkaat perheet, lämpimästi tervetulleiksi maailman ensimmäiseen Solens Landiin. Nähdään pian! 

Solens Land

Opening hours

Monday – Sunday: 7am – 7pm

Good to know

  • Solens Land is ideal for children aged 3-7, but everyone is welcome of course!
  • Children must be supervised by an adult/guardian when using the play area.
  • Solens Land is inspired by Lollo & Bernie's world, but please be aware that you will not be able to meet the mascots here.
  • The consumption of food or beverages is not permitted in the play area.
  • Shoes are not to be worn inside the play area.

Family Package

Want to visit Solens Land? Go ahead and book our fantastic Family Package!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.