Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Friends Solna ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Solna, Ruotsi

Quality Hotel™ Friends

Solna,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Friendsiin – suurten hetkien tapahtumahotelliin! Lähellä Friends Arenaa ja Mall of Scandinaviaa. Järjestämme erilaisia, erikokoisia kokouksia ja tapahtumia kaikkiin tarkoituksiin.

Quality Hotel™ Friends 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Quality Hotel Friendsiin! Onko sinulla kysymyksiä vierailuasi koskien? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti 

Parkman tarjoaa ulkopysäköintipaikkoja aivan hotellin yhteydessä ja Friends Arenan ympärillä. Paikkoja ei voi varata etukäteen. Maksu suoritetaan Parkmanin parkkiautomaateilla tai EasyPark-sovelluksella. Huomioithan Friends Arenan tapahtumia koskevat kyltit, sillä tällöin pysäköintipaikat voivat olla suljettu.

Mikäli pysäköintipaikat ovat täynnä, suosittelemme Arenagaragetia Evenemangsgatanilla, jos aiot pysäköidä yli kaksi tuntia. Lyhyemmän vierailun ajaksi voit pysäköidä maksutta Mall Of Scandinavian pysäköintihalliin aina kahteen tuntiin saakka, jonka jälkeen pysäköinnistä veloitetaan kultakin alkavalta puolelta tunnilta. Hinnat ja ehdot löydät täältä.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Friends on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Mall of Scandinavia

Päästäksesi hotellille Solnan lähijuna-asemalta, voit kävellä suoraan ostoskeskuksen läpi. Nopein reitti on joko pääsisäänkäynnin kautta tai O'Learys-ravintolan vieressä sijaitsevan sisäänkäynnin kautta.

Lounge 24

Hotellimme aulasta löydät Lounge 24:n – itsepalvelukaupan, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Täältä löydät suuren valikoiman erilaisia tuotteita, kuten pikkusuolaista, kevyempiä ruoka-annoksia sekä kylmiä että kuumia juomia. Lounge 24:sta saat myös aina esimerkiksi kuuman espresson, kellonajasta riippumatta!

Matkalaukkujen säilytyshuone

Tarjoamme säilytyshuoneen matkatavaroille ennen ja jälkeen vierailun.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Saat muodostettua internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry -jäsennumeroasi. Yksinkertaista ja helppoa.

Puuttuuko sinulta jotakin?

Unohditko jotain kotiin? Ei hätää – vastaanotossamme on kaikkea, mitä saatat tarvita: hammasharjoja, hammastahnaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia.

Korota vierailusi tasoa

Haluatko luksusta vierailuusi? Etsitkö sviittiä, josta on upeat näköalat Tukholman ylitse? Ota yhteyttä varauspalveluumme numerossa +468 705 70 00 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen q.friends@strawberry.se, niin autamme sinua korottamaan huoneesi tasoa.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 16.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:30 - 09:30
Lauantai - sunnuntai: 07:00 - 10:00

Brasserie X

Monday-Saturday, 5pm-10pm (kitchen close at 9:30 pm)

Due to the effects of the corona virus, vastly reduced travelling and cancelled events your stay with us may differ from your regular experience. You may find the latest information about our opening hours, room cleaning, breakfast etc. at http://info.qhf.se or by contacting us at 08 705 70 00.

Bar X

Maanatai 4 pm - 23 pm
Tiistai - torstai 4.30 pm - midnight
Perjantai - lauantai 4.30 pm - 01 am
Sunnuntai 16 pm - 21 pm

  Kuntosali

Maanantai: 06.00 - 23.00
Tiistai: 06.00 - 23.00
Keskiviikko: 06.00 - 23.00
Torstai: 06.00 - 23.00
Perjantai: 06.00 - 23.00
Lauantai: 06.00 - 23.00
Sunnuntai: 06.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.