Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Östersund, Ruotsi

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Ruotsi

Clarion Hotel Grand sijaitsee erinomaisella paikalla, keskellä Östersundia. 197 hotellihuonetta, 11 kokoushuonetta, rentoutumisosasto uima-altaineen, aulabaari, ravintola sekä omistautunut henkilökunta.

Clarion Hotel® Grand Östersund 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,6
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Grand Östersund

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Ennen kuin saavut Clarion Hotel Grand Östersundiin, sinulla on varmasti mielessäsi kysymyksiä, joihin haluat vastaukset. Toivomme, että löydät vastaukset tästä.

Pysäköinti

Hotellin takaa löytyy pysäköintipaikkoja sekä ulkoa että sisätiloista lämpimästä pysäköintihallista. Ulkoa löydät 10 latauspaikkaa sähköautoille. Pysäköintipaikat ovat hotellivieraidemme käytettävissä, mikäli paikkoja on vapaina, ja voit varata pysäköintipaikkasi etukäteen alla olevan linkin kautta ennen kuin saavut hotelliin. Voit varata paikan myös saapuessasi vastaanottoon.

Pysäköinti ulkona maksaa 95 SEK/yö ja pysäköintihallissamme 195 SEK/yö.
Sähköautojen käyttämästä sähköstä veloitetaan erikseen, lue lisää tietoa kunkin lataustolpan yhteydestä. 
Sisäänajo pysäköintipaikoille tapahtuu Storgatanin ja Residensgrändin kulmasta. 

Linkki varaussivulle

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Grand Östersund on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on maksuton, langaton internet-yhteys. Ota yhteyttä vastaanottoon, jos tarvitset apua sisäänkirjautumisen kanssa – voit myös käyttää sisäänkirjautumiseen Strawberry -jäsennumeroasi. Helppoa ja mukavaa!

Korota vierailusi tasoa

Kuvittele, että vastassasi on kukkia, kuplivaa tai suklaata, kun saavut huoneeseen. Nämä pienet yksityiskohdat korottavat vierailusi tasoa ja antavat kultareunusta päivällesi. Hemmottele itseäsi tai kultaa vähän jonkun toisen vierailua. Tilaa tasokorotus tai VIP-pakettisi etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen cl.ostersund@strawberry.se.

Matkusta lasten kanssa

Clarion Hotel Grand Östersund on suosittu valinta myös lapsiperheille. Varmistamme, että lapset viihtyvät, ja monet arvostavat rentoa ilmapiiriämme, lasten menua Kitchen & Table -ravintolassamme, räiskäleitä aamiaisella ja ehkä kaikista eniten uima-allastamme.

Auta meitä vähentämään ruokahävikkiä

Kolmaosa kaikesta maailmassa valmistetusta ruoasta heitetään pois hävikkinä. Pelkästään Ruotsissa heitetään pois vuosittain 500 000 tonnia syötävää ruokaa, minkä ilmastovaikutus vastaa vuositasolla noin 400 000 auton aiheuttamia päästöjä. Ruokahävikki-ongelma on tärkeä meille Clarion Hotel Grand Östersundissa ja pyrimme tästä syystä syömään maailmasta paremman paikan asua! Tämä on hyväksi niin terveydelle, eläimille, ympäristölle kuin meille ihmisillekin – ja luonnollisesti myös erittäin maukasta! Osta ruokasi suoraan Karma-sovelluksen kautta ja nouda se sen jälkeen take awayna luotamme. Yhdessä vähennämme ruokahävikin määrää ja säästämme ympäristöä.

Östersundissa tapahtuu

Et kai ole missannut kalenteriamme? Täältä löydät kaiken, mitä hotellissa tapahtuu. Östersund on eläväinen kaupunki vuoden ympäri ja ihanteellinen valinta sinulle, joka olet aktiivinen. Annamme mielellämme vinkkejä siitä, mitä voit nähdä ja tehdä kaupungissamme, joten älä epäröi kysyä meiltä – me olemme täällä sinua varten!

Varaa etukäteen

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerolla: +46 63 55 60 00 tai sähköpostitse osoitteella: cl.ostersund@strawberry.se.

Check-in ja check- out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai – perjantai: 06:30 – 9:30
Lauantai – sunnuntai: 07:30 – 10:30Lounas

Maanantai: 11.30 - 13.30
Tiistai: 11.30 - 13.30
Keskiviikko: 11.30 - 13.30
Torstai: 11.30 - 13.30
Perjantai: 11.30 - 13.30
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Huomaathan, että lounas on suljettu kesäaikaan.

Ravintola

Maanantai - sunnuntai: 17:00 - 21:30

Brunssi

Maanantai - sunnuntai: -

Aulabaari

Maanantai: 11:30 - 00:00
Tiistai: 11:30 - 00:00
Keskiviikko: 11:30 - 00:00
Torstai: 11:30 - 00:00
Perjantai: 11:30 - 00:00
Lauantai: 11:30 - 00:00
Sunnuntai: 17:00 - 22:00

After-Work

Maanantai - sunnuntai: Suljettu

Kuntosali, uima-allas ja rentoutumisosasto

Maanantai: 10.00 - 22.00
Tiistai: 07.00 - 22.00
Keskiviikko: 07.00 - 22.00
Torstai: 07.00 - 22.00
Perjantai: 07.00 - 22.00
Lauantai: 07.00 - 22.00
Sunnuntai: 07.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.