Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Post Oskarshamn ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Post

Oskarshamn,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Postiin, perinteikkääseen hotellihelmeen Oskarshamnin ytimeen. Täällä asut lähellä mm. kauppoja ja taideliikkeitä. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät hintaan joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Post 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,3
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Post

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Post on viehättävä hotelli vanhassa postitalossa keskellä Oskarshamnia. Täällä asut Oskarshamnin aseman sekä Gotlannin lauttaterminaalin lähellä. Aamiainen, fika sekä iltapala sisältyvät huonehintaan joka päivä.

Keskellä Oskarshamnia

Clarion Collection Hotel Post sijaitsee keskeisellä paikalla Oskarshamnissa Stora Torgetin varrella, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä matkakeskuksesta ja lauttalaiturista. Nurkan takaa löydät kaupungin vanhan osan, jossa on mukulakivikadut, taideliikkeitä ja kauppoja.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun asut luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fika ja illalla iltapala. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Kokousmahdollisuudet

Tarjoamme kauniissa rakennuksessa keskellä Oskarshamnia viisi vastaremontoitua kokoustilaa ja kaksi ryhmähuonetta, joissa on tilaa yhteensä 70 osanottajalle.

Rentoutumisnurkkaus ja sauna

Yritämme järjestää kohtalaisen rentoutuneen tunnelman. Tarvitessasi siihen vähän apua olet aina tervetullut rentoutumisnurkkaukseemme.

Postikonttorista suosituksi hotelliksi

Clarion Collection Hotel Post sijaitsee kahdessa rakennuksessa, jotka molemmat kertovat oman aikakautensa historiasta Oskarshamnissa. Kaunis päärakennus on vuodelta 1905 ja se oli aikaisemmin kaupungin postikonttori ennen kuin se muutettiin hotelliksi vuonna 1985 ja kunnostettin täydellisesti vuonna 2012. Päärakennuksen nykyinen sisustus perustuu 1900-luvun alun tyyleihin. Niitä ovat korkea katto ja useasta huoneesta löytyvä, ainutlaatuisen kaunis kaakeliuuni. Ympäristö, joka sopii hyvin seudun historiaan smoolantilaisena laivanrakennuskaupunkina. Läheisessä rakennuksessa on entinen kaupunginhotelli, joka uudistettiin vuonna 2003.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +46 491 160 60
  • Faksi: +46 491 170 18
  • Sähköposti: cc.post@strawberry.se
  • Yritystunnus: 556253-9741
  • Östra Torggatan 13 57233 Oskarshamn , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi ja juna Oskarshamnin asemalle.

Taksi

Suosittelemme yritystä Oskarshamns Taxi, puhelin +46 491 105 55.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Post

Hotellihuoneiden määrä

110 kpl - 168 vuodetta

Kokoustilojen määrä

5 kpl - tilaa 70 osanottajalle

Etäisyys lentokentästä

Kalmar Öland Airport -lentokenttä: 75 km, noin 1 tunti autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Oskarshamin asema: 700 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.