Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ View Malmö ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Malmö, Ruotsi
  • Quality Hotel View'n Ströget-kokoustila, jossa tilaa 270 henkilölle

Quality Hotel™ View

Malmö,  Ruotsi

Quality Hotel View on upea kokoushotelli, joka sijaitsee uuden Hyllien kaupunginosan sydämessä, keskellä Malmöä. Emporia-ostoskeskus, Malmö Arena ja paljon muuta löytyy hotellin lähistöltä. Täältä pääset hetkessä junalla myös Kööpenhaminaan ja Kastrupiin.

Quality Hotel™ View 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Quality Hotel™ View

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel View -hotelliin! Onko sinulla vierailuasi koskevaa kysyttävää? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellin alla sijaitsee 60 pysäköintipaikkaa, joista 8 on latauspaikkoja (HUOM! Latauspaikka tulee varata etukäteen!). Pysäköintimaksu on 260 SEK/vuorokausi yli 8 tunnin pysäköinnistä tai 33 SEK/tunti. Sisäänajo tapahtuu Arenagatan 10:n kautta. Pysy vasemmalla kaistalla ja aja alas halliin kahden portin ja yhden puomin kautta. Jatka sitten kulkuväylän kautta tien alta päästäksesi näille paikoille. Pysäköintihallista pääsee hissillä suoraan aulaamme. Voit syöttää maksukortin heti sisäänajon yhteydessä tai painaa painiketta saadaksesi tulostetun lipukkeen ja maksaa ulosajon yhteydessä.

Jos haluat ajaa pysäköintihallin ylempiin kerroksiin, pysäköintimaksu on 250 SEK/vuorokausi tai 33 SEK/tunti. Myös tämä pysäköinti maksetaan ulosajon yhteydessä.

Jos haluat varat jonkin 8 latauspaikasta, se onnistuu linkin pair.se/qhview kautta. Lataus maksetaan sovelluksella ja maksu pysäköinnistä yllä kuvatulla tavalla.

Lounge 24

Lounge 24 on itsepalveluperiaatteella toimiva aulakauppa, joka on asiakkaiden käytettävissä kellon ympäri. Lounge 24:ssa on suuri valikoima erilaisia tuotteita, kuten pientä naposteltavaa, kevyitä aterioita, kylmiä juomia, kaakaota, espressokahvia ja muuta tarpeellista. Lounge 24:n avulla voit olla samanaikaisesti sekä unikeko että yökyöpeli!

Matkalaukkujen säilytyshuone

Voit säilyttää matkatavaroitasi säilytyshuoneessamme sekä ennen vierailuasi että sen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja julkisissa tiloissamme on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Muodosta yhteys verkkoon "QualityGuest". Ei rekisteröitymistä, ei salasanaa. Nopeaa ja yksinkertaista!

Puuttuuko sinulta jotakin?

Unohditko jotain kotiin? Ei hätää – vastaanotossamme on kaikkea, mitä tarvitset: hammasharjoja, hammastahnaa, parranajoteriä, partavaahtoa, shampoota, hiustenhoitoainetta, kosteusvoidetta, kengänkiilloketta ja ompelupakkauksia.

Huonesiivous

Jos majoitut luoksemme useammaksi yöksi, siivoamme huoneesi vain, jos ilmoitat asiasta vastaanottoon edellisenä iltana. Jos yövyt vähintään kolme yötä, siivoamme automaattisesti joka kolmas päivä. Uusia pyyhkeitä on haettavissa vastaanotosta, jos niille on tarvetta!

Aamiaisbuffetti

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita nauttimaan aamiaisbuffetistamme. Jos olet yöpyvä vieras, aamiaisbuffetti sisältyy huonehintaan, mutta olet tervetullut aamiaiselle myös silloin, jos et yövy meillä. Aamiaisbuffetin hinta on siinä tapauksessa 195 SEK aikuisille, puoleen hintaan 4–12-vuotiaille lapsille ja  ilmainen alle 4-vuotiaille lapsille. Lämpimästi tervetuloa!

Käteisetön hotelli

Olemme käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Myöhäisen uloskirjautumisen tai aikaisen sisäänkirjautumisen voi ostaa, mikäli meillä on tilaa. 

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.00 - 11.00

Lounas

Maanantai - perjantai: 11.30 - 13.30
Lauantai: -
Sunnuntai: - 

Kuntoilutilat

Maanantai: 05.00 - 23.00
Tiistai: 05.00 - 23.00
Keskiviikko: 05.00 - 23.00
Torstai: 05.00 - 23.00
Perjantai: 05.00 - 23.00
Lauantai: 05.00 - 23.00
Sunnuntai: 05.00 - 23.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.