Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,1
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Malmö Live

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Yksi à la carte -ravintola pohjoismaisilla makuelämyksillä, meksikolaista katuruokaa vai ylellinen drinkki 85 metrin korkeudessa merenpinnasta? Tervetuloa Clarion Hotel Malmö Liveen.

Taitavien kokkien luomia herkullisia makuja

Rakennuksessamme on kaksi ainutlaatuista ravintolakonseptia, jotka molemmat tarjoavat uusia makusensaatioita ja vievät elämyksen täysin uudelle tasolle. Niitä molempia johtavat alan parhaat ja innovatiivisimmat kokit. 

Sky Bar Malmö Live

Ainutlaatuinen kohtaamispaikka niin malmöläisten kuin turistien keskuudessa, peräti 85 metriä merenpinnan yläpuolella. Pohjoismainen keittiö ja uskomattoman syvä intohimo kauden mukaisia, paikallisesti kasvatettuja raaka-aineita kohtaan – tältä pohjalta valmistetaan ruokaa alusta alkaen niin klassisiksi kuin uusiksi mauiksi poikkeuksellisella otteella, joka nostaa ruoka-annokset uusiin korkeuksiin. Upeat juomat ja rajaton rakkaus ruokaan yhdessä unohtumattoman näköalan kera Öresundiin, Kööpenhaminan siluettiin ja Malmön huikeaan kantakaupunkiin. Varaa pöytä illallista varten tai pistäydy baariin drinkille!

Uno Mas

Uno Mas, vielä yksi! Kyllä, sitä saamme kuulla meksikolaisessa katuruokapaikassamme. Monikulttuurisen Malmön sydämessä saat kokea mahtavia makuja, kutittelevan tulista ruokaa ja luoda uusia muistoja. Nosta malja naapurin kanssa samalla kun vierailette margarita-townissa, ja loppu onkin historiaa… Uno Mas! 

The Living Room Bar

Heitä puvuntakki naulaan ja tule tutustumaan Living Room Barin tunnelmaan. Täällä kohtaat mielenkiintoisen sekoituksen botaanisia makuja useiden erilaisten klassisten cocktailien muodossa, eikä tule unohtaa maukasta baarimenua, josta löydät herkullisia annoksia niin itsellesi, kollegoillesi kuin ystävillesikin. Eivätkö cocktailit ole sinun juttusi? Ei hätää, meillä on listalla myös raikkaita viinejä ja kylmiä oluita! Sijaitsemme hotellin pohjakerroksessa, keskeisimmällä paikalla.

The Terrace

Tervetuloa kaupungin sykkivään vihreään keitaaseen, jossa aistit kuljettavat sinut Miamin kaupungin tunnelmaan. Vietä taianomaisia iltoja piristävien cocktailien, kylmän oluen ja upeiden Lillasyster Mastion pizzojen parissa. Kaikkea Malmön taivaan alla. Terassi on rakennettu alimpaan kuutioon kanavaa kohti ja on avoinna koko kesän ajan.

Varaa pöytä

Aamiainen
Maanantai - perjantai: 6.30 - 9.30
Lauantai - sunnuntai: 7.00 - 10.30 

Sky Bar Malmö Live - Päivällinen
Monday - Sunday: 17.00 - 22.00
 
Sky Bar Malmö Live - Skybar
Sunnuntai - Torsdai: 17.00 - 24.00

Perjantai - Lauantai: 16.00 - 01.00

Uno Mas - Päivällinen
Opens January 25th, 2024!

Uno Mas - Baari
Opens January 25th, 2024!
Livingroom Bar
Monday - Thursday: 4pm - 10pm
Friday - Saturday: 4pm - 12 midnight

The Terrace
Closed for the season

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.