Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Malmö Live

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Malmö Liven fantastinen hotellin, ravintolan, kokoustilojen ja konserttisalin saman katon alta löytyvä yhdistelmä on jotain täysin uniikkia maailman mittakaavassa. Uppoudu musiikin ihmeelliseen maailmaan maailmanluokan akustiikkaa tarjoavassa konserttitalossa.

Malmö Live Konserthus -konserttitalo on kohtaamispaikka musiikille, kulttuurille, taiteelle ja viihteelle Malmössä. Yli 800 vuosittaista konserttia ja tapahtumaa seitsemällä eri soittopaikalla. Täältä löytyy jotakin jokaiselle musiikinystävälle. Suuri konserttisali on saanut kunnioitusta ja ihailua ympäri maailmaa, ensiluokkaisen akustiikkansa ansiosta. Tämä sali on noin 90:stä ja 17:sta eri maasta kotoisin olevasta muusikosta koostuvan Malmö SymfoniOrkester (MSO) -orkesterin kotikenttä.

Konsertteja, näyttelyitä, esityksiä, sing-a-long-hetkiä, musiikkivisoja, locals unplugged with 040 Live, ilmaisia aamukonsertteja, jazz-klubi, after-work, erillinen kokeellinen Okiinami-musiikkihuone lapsille ja paljon, paljon muuta. Tätä on Malmö Live – kohtaamispaikka Malmössä asuville, kaupunkiin matkaaville, maailmankuuluille artisteille, taiteilijoille, urheilijoille ja kokousvieraille.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Vieraile Malmö Live Konserhusetin kotisivuilla

Puhelinnumero: +46 40 34 35 00

Lippukyselyt: biljettcenter@malmolive.se

Muut kysymykset: info@malmolive.se

Aukioloajat

Lipunmyynti on avoinna: 

Torstai 16.00 - 18.00

Lipunmyynti on avoinna myös 2 tuntia ennen konserttia Konserttisalenissa, jossa Malmö Live Konserthus myy lippuja, ja 1 tunti ennen konserttia Kubenissa tai Kanalscenenissä. 

Puhelinpalveluajat:
Maanantai - torstai: 12.00 - 15.00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.