Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Malmö, Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Malmö Live

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

  • Den berømte Zlatan suite er en oplevelse ud over det sædvanlige på Malmø Live Hotel i Malmø

Haluatko korottaa vierailusi tasoa? Tee niin ja pääse käsiksi johonkin ekstraan – meilllä voit asua kuin kuningas (tai kuningatar) yhdessä sviiteistämme!

Zlatan-sviitti

Kerroksesta 23 löydät suuren, 100-neliöisen sviitin, joka on omistettu Malmön omalle ylpeydelle, Zlatan Ibrahimovicille. Asut täällä ylellisesti ja tyylikkäästi kuin kaupungin kruunaamaton kuningas – lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla varmistat itsellesi Malmön parhaimman panoraamanäkymän.

Sviitin sisustus on skandinaavista designia yhteistyössä suunnittelijoiden Schmidt Hammer Lassen Architects ja Ulrika Kjellström-Attarin kanssa. Ajatuksena on, että voit sisällyttää vierailuusi pienen palan Zlatania itseään.

Sviitin keskipiste, jonka moni huomaakin heti ensimmäisenä sviitttiin saapuessaan, on ainutlaatuinen muotokuva Zlatanista, joka on sijoitettu olohuoneen ruokapöydän yläpuolelle. Valokuva on vuodelta 2013 ja Eric Bromsin ottama ja on osa kansallista muotokuvakokoelmaa. Sviitti on lisäksi sisustettu ”Zlatan Court”- sekä Zlatanin kotikaupunginosa Rosengård-aiheisin valokuvin.

Zlatan-sviitti sopii lähes kaikkeen – riippumatta siitä, tuletteko vierailemaan täällä hääparina vai kongressiryhmänä. Hotellin suurin vuode (210 cm leveä, johon myös Zlatan mahtuisi), ruokapöytä, sohvaryhmä, loungenojatuoli ja keittiö saavat sinut viihtymään.

Unohditko kirjan kotiisi? Ei huolta, voit tietysti lainata esimerkiksi Zlatanin omaelämäkerran, jonka löydät kirjahyllystä.

Chlumska-sviitti

Samalla käytävällä kerroksesta 23 löydät Zlatan-sviitin sisaruksen, joka on nimetty malmölaisen ja nyky-Ruotsin kenties tunnetuimman seikkailijan, Renata Chlumskan, mukaan. Kontrastina Renatan kaikille seikkailuille sviitti on ilmeeltään ylellinen ja viihtyisä ja kooltaan 75 neliömetriä. Mutta mitä olisi Chlumska-sviitti ilman aavistusta seikkailusta? Renata on lahjoittanut eri välineitä Seven Summits -haasteestaan, jossa hän kiipesi jokaisen maanosan korkeimmalle vuorelle. Voit kierrellä ympäri sviittiä ja päästä osaksi hänen seikkailuistaan. Aivan kuten hänen nuoruudestaan ja suhteestaan Malmöön – sviitistä avautuu upea näköala Malmön yli.

Chlumska-sviitin kalustukseen kuuluvat leveä parivuode, ruokapöytä viidelle hengelle, kirjoituspöytä rakkauskirjeiden tai vaikkapa sähköpostiviestien kirjoittamiseen sekä sohvaryhmä TV-viihteestä nauttimiseksi, muuntuen tarvittaessa myös vuodesohvaksi. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku.

Aivan kuten Zlatan-sviitti, on myös tämä helmi suunnnittelulahjakkuuksien Schmidt Hammer Lassen Architects ja Ulrika Kjellström-Attarin taiteellisen työn lopputulos, jossa on mukana ripaus Renata Chlumskaa.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen ja kysymysten merkeissä: +46 40 20 75 00 tai book@clarionlive.se.

Hinnat

Chlumska-sviitti: 8 848 SEK/yö sisältäen kuplivan tervetuliaisjuoman
Zlatan-sviitti: 13 000 SEK/yö sisältäen kuplivan tervetuliaisjuoman

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.