Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Linköping, Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Ruotsi

Comfort Hotel® Linköping City sijaitsee Linköpingin sydämessä. Viihtyisässä hotellissa on kodikkaat huoneet, ja kaupungin ostosmahdollisuudet ja nähtävyydet ovat aivan nurkan takana.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
2,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

2,1
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Linköping City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Hemmottele itseäsi huonetason korotuksella asuessasi meillä Comfort Hotel Linköping Cityssä. Hotellissamme on kaksi Deluxe-huonetta ja sviitti, jotka voit varata ottamalla suoraan yhteyttä meihin. Täältä voit lukea lisää huonetyypeistämme ennen varauksen tekoa!

Deluxe-huoneet

Molemmat Deluxe-huoneemme ovat kooltaan 23 neliömetriä ja niiden kalustukseen kuuluu suuri, ihana parivuode (leveys 180 cm). Toisen huoneen viihtyisyyttä lisää sauna ja toisessa huoneista on kaksi vesiputoussuihkua. Kummankin huoneen mukavuuksiin kuuluvat minibaari, hiustenkuivain, vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta sekä kirjoituspöytä. Toisessa huoneista on myös 160 cm leveä vuodesohva – täydellinen, mikäli huoneessa yöpyy enemmän kuin kaksi henkilöä.

Sviitti

Valitse sviittimme, kun kaipaat vierailuusi hieman enemmän ylellisyyttä. Huone on kooltaan 36 neliömetriä ja sieltä löytyy kahden hengen poreallas sekä koko hotellin ainoa parveke. Ihanaa ylellisyyttä! Lisämukavuutta sviittiimme tuovat 160 cm leveä vuodesohva, 180 cm leveä parivuode, minibaari, hiustenkuivain, vedenkeitin, silitysrauta ja -lauta sekä kirjoituspöytä.

Mikäli haluat varata jonkin näistä huoneista, voit joko lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen co.linkoping.city@strawberry.se tai soittaa hotellin numeroon +46 13 12 90 00.

Ota yhteyttä

Tavoitat meidät aina numerosta +46 1312 9000.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.