Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Ruotsi

Tämä hotelli Linköpingissä tarjoaa erittäin keskeisen sijainnin Storgatanilla, Tuomiokirkon naapurissa. Täällä odottaa 146 modernia hotellihuonetta, kuntosali ja kattoterassi porealtaineen. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan − joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Clarion Hotelleissa on aamupalalla aina tarjolla tuoretta leipää

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan pohjakerroksessa ja se sisältyy aina hintaan asuessasi hotellissamme. Tervetuloa aloittamaan päivä parhaalla mahdollisella tavalla, nauttien ihanasta aamiaisbuffetistamme!

Tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Aukioloajat vaihtelevat kesän aikana sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

 

  • Pysäköintimahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Pysäköinti

Pysäköi autosi lämmitettyyn pysäköintihalliimme! Siellä sinun on myös mahdollista ladata sähköautosi. Pysäköintihallipaikka maksaa 225 SEK per yö ja paikkoja on saatavana, mikäli niitä on vapaina. Tarjoamme myös joitakin ulkopysäköintipaikkoja hintaan 215 SEK per yö. Paikkoja ei voi varata etukäteen, vaan ne ovat käytettävissä, mikäli paikkoja on vapaina saapuessasi.

Hinnat

225 SEK/yö pysäköintihallissa

215 SEK/yö ulkopysäköintipaikoilla

  • Clarion Collection -hotelleissa voit joka päivä nauttia herkullisista makupaloista kahvin kera

Fika

Joka iltapäivä voit nauttia ihanista, makeista leivonnaisista klo 15.00 - 17.00. Nauti kahvista, teestä ja pikkunaposteltavasta. Enjoy!

Tarjoillaan

Päivittäin: 15.00 - 17.00

Aukioloajat vaihtelevat kesän aikana sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

  • Clarion Collection -hotelleissa tarjoillaan joka ilta ilmainen Evening Meal

Iltapala

Riippumatta siitä, mitä mielesi tekee, voit aina löytää jotakin meiltä! Joka ilta voit nauttia herkullisesta keitosta, salaatista ja lämpimästä ruoasta. It's on us!

Iltapala tarjoillaan:

Kaikki päivät: 18:00 - 20:00

Aukioloajat vaihtelevat kesän aikana ja juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Muistathan ilmoittaa meille mahdollisista allergioistasi hyvissä ajoin ennen saapumistasi. Lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen cc.slottsparken@strawberry.se.

  • Kuntoilumahdollisuudet Clarion Hotelleissa

Kuntoilutilat

Käytä tilaisuus hyväksesi ja kuntoile yöpyessäsi hotellissamme. Hotellin kuntosalilta löydät kaikkea mahdollista vapaista painoista juoksumattoihin ja spinningpyöriin. Kuntosalin vieressä on hotellin suuri ja ihana sauna kylmävesialtaineen. Ihanteellinen päätös treenillesi!

Aukioloajat

Avoinna kaikkina päivinä, ympäri vuorokauden.

Aukioloajat vaihtelevat kesän aikana sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

  • Eläinystävällisiä huoneita Clarion Hotelleissa

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 SEK per vierailu, tai 400 SEK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Koiraystävällisiä huoneita löytyy vain Standard-huoneluokasta.

  • Rentoutumisosasto rentoutumiseen – Clarion Collection

Relax

Clarion Collection Hotel Slottsparkenissa sinulla on monia mahdollisuuksia rentoutumiseen. Mutta yhtä asiaa et kerta kaikkiaan saa unohtaa ja se on hotellin poreallas, joka sijaitsee kattoterassilla! Poreallas on varattavissa vain paikan päällä ja siitä veloitetaan lisämaksu.

Aukioloajat

Maanantai-perjantai: 14.00 - 20.00
Lauantai-sunnuntai: 10.00 - 20.00

Aukioloajat vaihtelevat kesän aikana sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

  • Wi-Fi Clarion Hotelleissa

Wi-Fi

Meillä on Wi-Fi koko talossa. Surffaa missä haluat ja kuinka kauan haluat - maksutta!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.