Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Karlstadissa

Värmlannissa sijaitseva Karlstad on tunnettu kauniista luonnostaan, jääkiekosta sekä hymyilevistä ihmisistä.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Jos rakastat kahvia, on Karlstad oikea matkakohde sinulle! Jos tuuli sattuu tulemaan oikeasta suunnasta, voi koko kaupungissa nauttia vastapaahdetun kahvin tuoksusta – Karlstadin tunnetun Löfbergs Lilan paahdosta. Karlstadin keskustasta löydät kolme hotelliamme. Yhdessä niistä voit rentoutua porealtaassa ja saunassa, nauttia iltaruoasta ja illan myöhäisistä tunneista hotellin suositussa baarissa. Toisessa hotellissa on rentoutumisosaston, baarin ja Clarion Living Roomin lisäksi viinikellari. Kolmas hotellimme on aikoinaan toiminut Karlstadin vankilana. Tämä historiallinen hotelli tarjoaa saunan, iltaruoan ja erinomaiset mahdollisuudet golfiin – hotelli tekee yhteistyötä useiden Karlstadin parhaiden golfkenttien kanssa. Kaikista kolmesta hotellista löytyy kokoustilat. Kahvittele Löfbergs Lilan omassa Rosteriet-kahvilassa tai nauti lämpimästä ja tummapaahdetusta kupillisesta kaupungin omaa tuotantoa yhdessä kaupungin monista kahviloista ja ravintoloista. Kaupunki sijaitsee idyllisellä paikalla, meren ja Klaraälven-joen välissä, tarjoten hyvät mahdollisuudet veneretkiin ja kajakointiin. Taidehalli ”Kunsthallen Sandgrund Lars Lerin” on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, ja samoin on myös kaupunginpuisto Mariebergsskogen. Jos haluat tutustua kaupungin historiaan hieman tarkemmin, voit vierailla Värmlands museum -museossa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Karlstadin hotelleistamme.

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Karlstad

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.