Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Karlstad Ruotsi

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Karlstadissa

Haluatko varata kokous- tai kongressitilan Karlstadista? Karlstadin keskustassa sijaitsevat kolme kokoushotelliamme tarjoavat monipuoliset tilat erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Hotelliemme tapahtumatilat soveltuvat täydellisesti niin pienempimuotoisiin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin, aina johtokunnan kokouksista suuriin kongresseihin ja yrityksen kickoff-tilaisuuksiin. Jos etsit suurta kongressihotellia, on Clarion Collection® Hotel Plaza täydellinen valinta sinulle. Pienimuotoisempiin tilaisuuksiin ovat Clarion Collection® Hotel Bilan ja Clarion Collection® Hotel Drott oivia vaihtoehtoja. Lisäksi hotelliemme kokoustilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin – juhliin, hääillallisille tai näyttelytiloiksi.

Ruoka ja juoma ovat merkittävä osa kokouselämystä ja autamme sinua luomaan onnistuneen kokouselämyksen ruokineen ja juomineen, aina aamiaisesta välipalaan ja juhlaillallisesta seurustelutilaisuuden naposteltaviin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotelliin.

Hotelliemme erinomainen sijainti keskustassa, kävelyetäisyyden päässä Karlstadin päärautatieasemalta, kaupungin palvelujen äärellä ja lähellä nähtävyyksiä, tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet ikimuistoisen tapahtuman järjestämiseen. Lisäksi Karlstadin lentokenttä sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä hotelleistamme – sujuvaa ja mukavaa, eikö totta?

Karlstadissa aika ei käy pitkäksi. Täällä kokoustiimiä odottavat monipuoliset aktiviteetit. Miltä kuulostaisi kierros golfia? Ehkäpä vene- tai kajakkiretki Klarälven-joella tai Ruotsin suurimmalla järvellä, upealla Vänernillä? Oletko urheilun ystävä? Karlstadissa rakastetaan jääkiekkoa ja sydäntä lähellä on totta kai kotijoukkue Färjestad BK. Jos taas kiertelet mieluummin nähtävyyksiä, suosittelemme, että poikkeat Konsthall Lars Lerin -taidehalliin, Kaupunginpuistoon, Prikaatimuseoon ja satamaan. Satamasta lähtevät myös Båtbussarna, eli vesitaksit, jotka kesäkaudella tarjoavat suosittuja venematkoja kauniissa Värmlantilaisessa saaristossa sekä erityisiä kaupunkikiertoajeluja vesiltä käsin. Kun kahvihammasta alkaa kolottaa, on Löfbergs Lilan oma kahvila, Rosteriet, täydellinen valinta kahvipaussille – tuulien ollessa suotuisat, paahtimosta leviää ihana vastajauhetun kahvin tuoksu koko kaupunkiin.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.5.019 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.