Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Arvika

Tervetuloa Länsi-Värmlandiin ja sen kauniiseen taajamaan Arvika. Täällä voit asua tapahtumien keskellä, mutta lähelläsi on silti upeita metsiä, lukemattomia järviä ja paljon kulttuuritapahtumia ympäri vuoden. Arvika on täydellinen yhdistelmä pikkuk

Lähellä kaikkea

Kun vierailet hotellissa Clarion Collection Hotel Bristol, joka sijaitsee keskellä kaunista kaupungin ydintä, Kyrkogatan 25:ssa, voit luottaa siihen, että mukavuutesi on varmistettu. Sinun ei nimittäin tarvitse ottaa montaakaan askelta saavuttaaksesi jonkin Arvikan monista helmistä. Jo nurkan takana hotellista löydät kuuluisan konditorian ja leipomon Nordells. Yhtä lähellä toiseen suuntaan löydät huvituksia, kuten Filmhuset Palladium ja äärettömän kauniin kaupunginpuiston stadsparken. Lisäksi kyrkviken sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellista, jos sinua kiinnostaa viihtyisä kävelylenkki lahden rantaa pitkin. Jos taas haluat pelata tennistä, sijaitsee Arvika Tennisklubb ainoastaan 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Kattava vierailu

Pitkien tutkimuksia, työntekoa tai matkailua sisältävien päivien jälkeen tulee helposti nälkä. Hotellin Clarion Collection Hotel Bristol vieraille sisältyy hintaan aina aamiainen kuten myös Afternoon Sweets ja Evening Meal. Eikä siinä kaikki, yksi Arvikan parhaista pizzerioista ja pihviravintoloista sattuu sijaitsemaan hotellissa. Siellä voit nauttia monista Arvikan asukkaiden suosikeista. Mutta on tietenkin tärkeää ottaa myös rauhallisesti. Jotta pääset varmasti rentoutumaan, saat vieraanamme lisäksi vapaan pääsyn sekä kuntosalille että saunaan vuorokauden ympäri.

Vähintäänkin rikas kulttuurielämä

Arvika tunnetaan kulttuurikaupunkina. Käytä tilaisuutta hyväksesi oleskelusi aikana ja vieraile tunnetussa museossa Rackstadmuseet ja tutustu kauniiseen taiteeseen historiallisessa ympäristössä. Tai mikset kävisi taidehallissa Arvikas konsthall ja nauttisi kauniista vaikutelmista, joita kymmenkunta näyttelyä tarjoaa ympäri vuoden? Jos kaipaat enemmän jännitystä, niin voit osallistua johonkin ainutlaatuiseen, nimittäin valkoinen hirvi -safariin!

Kongressit, kokoukset ja tilat Arvikassa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Arvikassa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Karlstad
Sunne

Lue vähemmän
7 hotellia alueella: Arvika

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.