Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Ruotsi

Skeppsbrokajenin varrelta löytyvä Clarion Collection Hotel Carlscrona on Karlskronan hotellihelmiä. Täällä majoitut meren äärellä – silti vain 5 minuuttia rautatieasemalta. Aamiainen, fika ja iltapala joka päivä.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Carlscronassa majoitut Karlskronan vaiheikkaan, merellisen historian inspiroimassa ympäristössä. Persoonallinen ja viihtyisä sisustus luo kodikkaan tunnelman hotelliin. Tarjoilemme vieraillemme niin aamiaisen, fikan kuin iltapalankin.

Vanha rakennus tyylikkäällä ulkotarjoilulla

Hotellin upea lasifasadi tekee siitä yhden kaupungin nähtävyyksistä. Sisäpihan puutarhan yhteydestä löytyy patio. Rakennus, jossa ravintolamme sijaitsee, toimi 1800-luvulla lähiympäristön liiketilojen varastona. Hotellin ilme on saanut inspiraationsa Skeppsbrokajenilla 1700-luvulla sijainneista kauppamakasiineista.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Me Clarion Collection Hotel Carlscronassa tarjoilemme luonnollisesti aamiaisen joka aamu. Tämän lisäksi haluamme tehdä asiat helpoiksi vieraillemme, ja tästä syystä katamme iltapäivisin esille fikan. Iltaisin tarjoilemme iltapalan, joka sisältää salaatin ja lämpimän ruoan. Tarjoamistamme, maksuttomista, aterioista voit lukea lisää täältä

Sijainti

Merellisellä Karlskronalla on pitkä historia. Kaupunki on ollut vuodesta 1998 UNESCOn maailmanperintölistalla. Hotelli sijaitsee merimaisemissa Skeppsbrokajenin varrella, kaupungin keskustassa. Karlskronan päärautatieasema, keskustan liikkeet sekä maailmanperintökohteen nähtävyydet löytyvät vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä hotellilta. Myös lentokenttäbussi pysähtyy aivan hotellin sisäänkäynnin edessä. Tarjoamme sinulle mielellämme erilaisia vinkkejä, joten olet tervetullut poikkeamaan vastaanotossa!

Huoneemme

Meillä majoitut mukavissa huoneissa, keskellä Karlskronaa. Värikkäät yksityiskohdat maustavat luonnonläheisin värein ja design-huonekaluin sisustettuja huoneitamme. Seiniä koristavat kuvat muistuttavat kaupungin rikkaasta historiasta kaupankäyntikeskuksena.

Rentoutumisosasto ja kuntosali

Rentoutumis- ja kuntoiluosastomme on varustettu saunalla, rentoutumistilalla ja kuntosalilla. Täältä löytyvät puitteet sekä rentoutumiseen että seurusteluun.

Kokoukset meillä

Etsitkö pientä lisämaustetta kokoukseesi? Älä jätä kodikasta Jarramas-kokoustilaamme huomioimatta. Meillä on 24 osallistujan kapasiteetti. Lue lisää kokouksen järjestämisestä meillä.

Yhteystiedot

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi/juna

Bussi tai juna Karlskronan päärautatieasemalle

Ronnebyn lentokentältä

Lentokenttäbussilla pysäkille Centrum Kronan.

Taksi

Suosittelemme yritystä Karlskrona Taxi AB, puhelin: +46 455 191 00.

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Carlscrona

Hotellihuoneiden määrä

82 huonetta – 156 vuodetta

Kokoustilojen määrä

2 kappaletta – 16 henkilön kapasiteetti

Etäisyys lentokentältä

Ronnebyn lentokenttä 35 km, n. 40 min.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Karlskrona C: 450 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.