Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Victoria Jönköping ,  Ruotsi

  • Istuma-alue ravintolan piha-alueella Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Ravintolan istuma-alue, piha ja baari Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Ravintola, jossa pöytä ja tuoleja sekä menu ja samppanjaa, Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Kahden hengen Standard-huone kylpyhuone pesualtaalla Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Kahden hengen Standard-huone yleisnäkymä tuolien kera, Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Sviitti, jossa pöytä ikkunan edessä, Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä
  • Käytävä punaisen maton kera Clarion Collection Hotel Victoria -hotellissa, Jönköpingissä

Clarion Collection® Hotel Victoria

Jönköping,  Ruotsi

Clarion Collection Hotel Victoria toivottaa sinut tervetulleeksi ainutlaatuiseen hotelliin keskelle Jönköpingiä, lyhyen kävelymatkan päähän rautatieasemalta. Aamiainen, fika ja iltapala sisältyvät aina huonehintaan.

Clarion Collection® Hotel Victoria 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Collection® Hotel Victoria

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Clarion Collection Hotel Victoriassa yövyt kauniissa, klassisessa ja ajattomassa miljöössä Jönköpingin keskustassa. Täällä voit tuntea historian ja kulttuurin rakennuksen seinissä. Iltapala sisältyy huonehintaan joka ilta.

Keskellä Jönköpingiä

Clarion Collection Hotel Victoria sijaitsee kauniissa Västerin kaupunginosassa, Jönköpingin keskustassa. Aivan kulman takana on laaja valikoima ravintoloita sekä ostosmahdollisuuksia. Lisäksi Jönköpingin nähtävyydet, kuten Tändsticksmuseet ja John Bauerin museo, sijaitsevat lähistöllä.

Fika ja iltapala sisältyvät huonehintaan

Aamiainen sisältyy luonnollisesti huonehintaan, kun yövyt luonamme. Iltapäivisin tarjoilemme myös fikan ja illalla iltapalan, ilman lisämaksua. Lisätietoja aterioista löydät Palvelut-välilehden takaa.

Huoneemme

Hotellissamme yövyt klassisesti sisustetuissa huoneissa, jotka on koristeltu Jönköpingin otteluhistoriasta kertovilla kuvilla. Tarjoamme kaikkea Standard-huoneista tilaviin sviitteihin. Vuodesta 2017 lähtien olemme kunnostaneet käytännössä kaikki huoneet ja remontoineet kaikki kylpyhuoneet. Joissakin huoneissa vain kylpyhuone on remontoitu. Keväällä 2021 saimme päätökseen laajennuksen, johon sisältyi 38 uutta huonetta samalla selkeällä tyylillä kuin muut hotellihuoneemme. Jokaisen huoneluokan kuvauksissa on kuvia sekä uusituista että vanhemmista huoneista. Kaikissa huoneissa on mukavuusjäähdytys.

Rentoutumisosasto kuntosaleineen

Nosta sykettäsi tai ota rennosti rentoutumisosastollamme. Se sijaitsee kahdessa kerroksessa ja on varustettu muun muassa juoksumatolla, kuntopyörällä, soutulaitteella, joogamatoilla ja vapailla painoilla. Täältä löydät myös yleisen saunan ja oleskelualueen, jossa voit rentoutua.

Kongressi- ja kokoustilat

Järjestä kokous luonamme! Meillä on kolme kokoustilaa, joiden kapasiteetti on 8–60 henkilöä ja joissa on täydellinen kokouspalvelu.

Myyttinen rakennus

Clarion Collection Hotel Victorialla on pitkä ja jännittävä historia. Kaikkialla tässä historiallisessa rakennuksessa on koristeita ja tauluja, jotka kertovat Jönköpingistä kaupunkina, missä tulitikku keksittiin. Talo rakennettiin vuonna 1882 Ebba Ramsayn aloitteesta. Ebba oli kirjailija ja hoitoalan edelläkävijä, joka pyöritti kotia epileptikoille ja kehitysvammaisille lapsille. Saadakseen sen ajan laajan alkoholismin pysymään kurissa hän avasi myös alkoholittoman majatalon kellarissa. Vielä tänäänkin väitetään, että Ebban haamu elää edelleen huoneessa numero 426, hotellin ullakolla.

Yhteystiedot

  • F. E. Elmgrens gata 5 55316 Jönköping , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Jönköping Resecentrum

Juna

Jönköping C

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Allians, puhelin +46 36 31 31 31

Tietoja hotellista Clarion Collection Hotel Victoria

Hotellihuoneiden määrä

128 huonetta – 230 vuodetta

Kokoustilojen määrä

3 kpl – kokonaiskapasiteetti 60 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Jönköping Airport: 10 km, noin 15 min

Etäisyys paikallisliikenteestä

Jönköping C/Jönköping Resecentrum: 50 metriä

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.