Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsingborg, Ruotsi

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Sea U sijaitsee aivan meren tuntumassa Helsingborgissa – hotelli, jonka design, ruoka, juoma ja tunnelma ovat vertaansa vailla.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sea U

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

4
288 arvostelua
4,5
Palvelu
4,5
Nukkuminen
4,5
Hinta-laatusuhde
4,5
Siisteys
5
Sijainti
4,5
Huoneet
3

Halvbesviken

4. huhtikuuta 2024, , Jennifer B

Tyvärr ganska besvikna när vi bor här nu i tre nätter med vårt lilla barn.Rummet vi fick var barnspärren sönder på balkongdörren. Gammalt vatten i vattenkokaren och mycket skavanker på väggar och list…

Tyvärr ganska besvikna när vi bor här nu i tre nätter med vårt lilla barn.Rummet vi fick var barnspärren sönder på balkongdörren. Gammalt vatten i vattenkokaren och mycket skavanker på väggar och lister. gul stor fläck på mattan. Fick ett nytt större rum pga barnspärren som var i sönder och även i det rummet var den i sönder. Slarvig städning, såg ej ut att vara dammsugat och gamla torkade fläckar kvar på golvet. Klagade så kom de sen igen och åtgärda. Glasen på rummen hade fullt med kalk fläckar osv. Saknar garderob i rummen. Dock har jag tyvärr hört från tidigare bekanta som bott där att det varit slarvig med städning. Klagade i reception, fick ingen direkt respons. Förövrigt är det fin utsikt och lobby med trevlig personal. Dock är väldigt besviken då det ej levde upp till sin standard och när man dessutom ska bo i flera nätter med barn.

Omistajan vastaus

7. huhtikuuta 2024

Hej Jennifer! Tack för att du tagit dig tid att lämna värdefull feedback till oss! Vi tar detta med oss i vårt förbättringsarbete och hoppas att vi får välkomna er tillbaka igen. Stort tack och ha en fin dag! Vänlig hälsning, Niki Welcome Office

Lue lisää
5

Mycket trevligt hotell

14. maaliskuuta 2024, , stina c

Mycket bra hotell med mysiga rum med fin utsikt och väldigt trevlig personal. + för dom sköna sängarna! Ligger även bra till i Helsingborg, helt perfekt hotel både för affärsresa som i mitt fall eller…

Mycket bra hotell med mysiga rum med fin utsikt och väldigt trevlig personal. + för dom sköna sängarna! Ligger även bra till i Helsingborg, helt perfekt hotel både för affärsresa som i mitt fall eller som för nöjesresa. Även lättillgängligt med parkering!

Omistajan vastaus

19. maaliskuuta 2024

Hej Stina! Tack för dina fina ord och för att du valde oss för din vistelse. Varmt välkommen tillbaka! Vänlig hälsning, Niki Welcome Office

Lue lisää
4

Små men ombonade rum.

12. maaliskuuta 2024, Canazei, Italia, Ystra

Rummet var litet men har det man behöver och kändes ganska ombonat. Gott om kuddar och fluffigt täcke. Rummet funkar bra för den som har litet bagage och bara skall stanna någon natt. Vattenkokare fin…

Rummet var litet men har det man behöver och kändes ganska ombonat. Gott om kuddar och fluffigt täcke. Rummet funkar bra för den som har litet bagage och bara skall stanna någon natt. Vattenkokare finns och eluttag vid sängen. Heltäckningsmatta. Enda anmärkningen är att det var svårt att få ut tvål och schampo ur pumpflaskorna. Flera skulle ha behövts bytas ut. Jag hade noll utsikt från mitt rum på 3e våningen. Bra och varierande frukost.

Omistajan vastaus

19. maaliskuuta 2024

Hej och tack för din feedback och dina fina ord, Varmt välkommen tillbaka till oss snart igen! Vänlig hälsning, Niki Welcome Office.

Lue lisää
3

Hemester

3. maaliskuuta 2024, , hsvens993974

Vi var nöjda med allt utom utomhuspoolen som var för kall och saknade en bastu som hör till. Saknade oxå vatten på rummet. Saknade att kunna öppna fönster i våra rum som inte hade balkong. Annars myck…

Vi var nöjda med allt utom utomhuspoolen som var för kall och saknade en bastu som hör till. Saknade oxå vatten på rummet. Saknade att kunna öppna fönster i våra rum som inte hade balkong. Annars mycket trevligt, nära hav, city och ta sig över till Danmark med färjorna intill. Maten var super god av det vi åt. Kommer gärna tillbaka när ni kan erbjuda någon slags av spa/bastu miljö.

Omistajan vastaus

4. maaliskuuta 2024

Hej och tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka! Vänlig hälsning, Niki Welcome Office.

Lue lisää
4

Bra hotell med direkt koppling till stan och Danmark . Bra bemötande med bra rummet och läge är jättebra

24. helmikuuta 2024, , rnolde564036

Bra hotell med direkt koppling till stan och Danmark . Bra bemötande med bra rummet och läge är jättebra Vi kommer gärna igen och nytta Clarion med sin hotel erbjuden och rekommenderar de vidare för m…

Bra hotell med direkt koppling till stan och Danmark . Bra bemötande med bra rummet och läge är jättebra Vi kommer gärna igen och nytta Clarion med sin hotel erbjuden och rekommenderar de vidare för mina vänner.

Omistajan vastaus

25. helmikuuta 2024

Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka! Vänlig hälsning, Niki Welcome Office.

Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.