Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsingborg, Ruotsi

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Sea U sijaitsee aivan meren tuntumassa Helsingborgissa – hotelli, jonka design, ruoka, juoma ja tunnelma ovat vertaansa vailla.

Clarion Hotel® Sea U 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,7
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sea U

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Clarion Hotel Sea U -hotelliin! Pohditko jotakin liittyen tulevaan vierailuusi luonamme? Toivomme, että löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Pysäköintihalli sijaitsee suoraan hotellin alapuolella ja sitä hallinnoi Aimo Park. Pysäköintipaikat maksetaan paikan päällä eikä niitä voi varata etukäteen. Pysäköintihallissa on myös paikkoja sähköautoille. Pysäköinti maksetaan paikan päällä luottokortilla, Aimo Parkin sovelluksessa, Bee-sovelluksessa tai tekstiviestinä.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä vierailuanne ennen että sen jälkeen.

Maksuton Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko ja aloita surffaaminen. Tämän helpompaa se tuskin voisi olla.

Myöhäinen check-out

Haluatko nukkua aamulla pitempään? Onnistuu! Meillä on kirjautua huoneesta ulos myöhemmin. Hintaan 100 SEK/tunti voit oleskella huoneessa klo 12.00 jälkeen. Jos haluat kirjautua ulos klo 18.00 jälkeen, veloitamme ylimääräisen yön.

Esteettömät huoneet

Clarion Hotel Sea U tarjoaa tietenkin hotellihuoneita, jotka sopivat liikunta- ja toimintarajoitteisille vieraille. Nämä huoneet on suunniteltu esteettömiksi niin pyörätuolia käyttäville kuin kuulo- ja näkövammaisille. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Unohditko jotakin?

Etkö muistanut pakata kaikkea tarvittavaa mukaasi? Ei hätää  vastaanotostamme löydät lähes kaiken tarvittavan: hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, shampoota, hoitoainetta, ihovoidetta, kengänpuhdistussettejä ja ompelutarvikkeita.

Varaa pöytä ravintolastamme etukäteen

Suosittelemme varaamaan hyvissä ajoin ennen vierailuasi pöydän upeasta AMA  Nikkei Restaurant -ravintolastamme ja Rooftop-ravintolastamme. Napauta tästä saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen.

Mitä hotellissa tapahtuu?

Olethan huomannut kalenterimme? Sieltä näet mitä Clarion Hotel Sea U -hotellissa tapahtuu vierailusi aikana.

Lehdistö ja kuvat

Tarvitsetko materiaalia artikkelia varten? Autamme sinua mielellämme tarjoamalla kuvia ja oikeaa tietoa. Tervetuloa ottamaan yhteyttä Ida-Marie Isakssoniin, ida-marie.isaksson@strawberry.se

Aamiainen

Jotta voisit nauttia aamiaisbuffetistamme, tarjoamme vaihtoehtoja, jotka sopivat vegaaneille, laktoosi- tai gluteeni-intolerantikoille sekä maitoallergikoille. 

Haluatko valita mukaan otettavan aamiaisen? Järjestämme asian mielellämme. Ethän unohda varata tällaista aamiaista vastaanotosta edellisenä iltana. 

Vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi välitämme kaikkien terveydestä, minkä vuoksi tarjoilemme aamiaisen vain hotellivieraillemme.

Käteisetön hotelli

Clarion Hotel Sea U on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoja ja tehdäksesi varauksen, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla numeroon +46 42 40 52 600 tai sähköpostitse osoitteessa cl.seau@strawberry.se

Outdoor Dipping Pool

Use of the pool is not included in the room rate.
The pool has a limited capacity, so you will need to book.

Price: 195 SEK/h
Minimum age: 12 years when accompanied by an adult
Bathrobe & slippers are included

Opening hours: 7am - 9pm

Gym

Every day: 6am - 10pm

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.