Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Ruotsi

Clarion Grand Hotel avautui 1926, mikä tekee siitä Helsingborgin toiseksi vanhimman hotellin. Kitchen & Table -ravintolastamme löydät Helsingborgin suurimman ginibaarin. Hotelli sijaitsee Helsingborgin keskustassa ja tarjoaa myös kongressimahdollisuuden.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Grand Hotel on yksi Helsingborgin klassisimmista hotelleista, jossa vieraita tervehtivät uniikki historia ja ainutlaatuinen ilmapiiri. Hotellimme on eläväinen, erinomaisen palvelun kohtaamispaikka sekä matkailijoille kuin paikallisillekin. Hotellimme asiantunteva ja palvelualtis henkilökunta pitää huolen siitä, että vierailustasi meillä tulee viihtyisä ja ikimuistoinen.

Helsingborgin sydämessä

Hotellimme sijaitsee parhaimmalla paikalla Stortorgetilla, joka on Helsingborgin vanhin ja keskeisimmällä paikalla sijaitseva tori. Aivan hotellimme vieressä avautuvat ostoskadun huikeat shoppailumahdollisuudet, ja vain noin viiden minuutin kävelymatkan päästä hotellilta sijaitsee Knutpunkten, eli kaupungin päärautatieasema, sekä yhdysveneliikenne Tanskaan. Täältä voit lukea lisää Helsingborgista.

Klassinen miljöö

Grand Hotel Helsingborg on pitkään ollut yksi tärkeä osa Helsingborgin historiaa. Viime vuosina hotelli on käynyt läpi kattavan uudelleenrakentamisen ja kunnostuksen, joka näkyy hotellissamme hurmaavana yhdistelmänä klassista ilmettä ja modernia designia.

Ravintola Kitchen & Table

Ravintola- ja baarikonseptimme Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, tarjoaa mielenkiintoisen menun, joka on saanut inspiraationsa Manhattanilta. Menussa yhdistyvät Manhattanin kansainvälinen ruokakulttuuri ja pohjoisen puhtaat maut. Tervetuloa brunssille, lounaalle tai illalliselle. Baarissamme voit nauttia kattavasta valikoimasta hyviä juomia, ja osaavat baarimikkomme sekoittavat sinulle drinkin kuin drinkin – aina jännittävistä uutuusjuomista klassisiin suosikkeihin.

Juhla- ja kokoustilat kaikkiin tilaisuuksiin

Clarion Grand Hotel Helsingborgin sijainti sekä rautatieaseman että lautan läheisyydessä tekee siitä luonnollisen kohtaamispaikan Helsingborgissa – täällä voit järjestää niin kokouksia, kursseja, yritystapahtumia kuin vaikkapa syntymäpäiväjuhliakin. Kokoustiloistamme voit lukea lisää täältä.

Esteettömät huoneet

Clarion Grand Hotel -hotellissa on luonnollisesti myös esteettömiä huoneita liikuntarajoitteisille vieraillemme. Jos haluat tästä lisätietoja, ota ystävällisesti yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun – tavoitat meidät puhelimitse numerosta +4642-38 04 00 tai sähköpostitse osoitteesta cl.grandhelsingborg@strawberry.se.

Lämpimästi tervetuloa Clarion Grand Hotel -hotelliin Helsingborgiin. Feel the passion!

Yhteystiedot

  • Stortorget 8 252 23 Helsingborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Bussi

Bussi Helsingborgin päärautatieasemalle (C/Knutpunkten)

Ängelholm/Helsingborg Airport -lentokentältä

Lentokenttäbussi Helsingborgin päärautatieasemalle (C/Knutpunkten)

Malmö City Airport/Sturup -lentokentältä

Lentokenttäbussi Malmön päärautatieasemalle (Malmö C) tai Lundin päärautatieasemalle (Lund C). Vaihda Öresundståget-junaan kohti Göteborgia, jää pois Helsingborgin päärautatieasemalla.

Tietoja hotellista Clarion Grand Hotel Helsingborg

Hotellihuoneiden määrä

158 kpl

Kokoustilojen määrä

6 kpl

Etäisyys lentokentältä

Ängelholm/Helsingborg Airport -lentokenttä: 35 km, noin 20 minuuttia autolla
Malmö City Airport/Sturup -lentokenttä: 88 km, noin 55 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki ja rautatieasema Knutpunkten: noin 200 metriä

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.