Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Haninge, Ruotsi
  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Winn, Haninge

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

4,5
264 arvostelua
4,5
Palvelu
4,5
Nukkuminen
4,5
Hinta-laatusuhde
5
Siisteys
4,5
Sijainti
4,5
Huoneet
5

Så bra hotell

6. toukokuuta 2024, Uto, Ruotsi, annkristinandersson

Ett så bra hotell. Lugnt, välstädat. Trevlig atmosfär. Bar/Lobby har en trevlig, mysig känsla. Stort utbud på frukosten. Bott här många gånger och är alltid nöjd. Nära till pendeltåget och bussar.

Ett så bra hotell. Lugnt, välstädat. Trevlig atmosfär. Bar/Lobby har en trevlig, mysig känsla. Stort utbud på frukosten. Bott här många gånger och är alltid nöjd. Nära till pendeltåget och bussar.

Omistajan vastaus

17. toukokuuta 2024

Tusen tack för dina fina ord och ditt omdöme! Varmt välkommen tillbaka i framtiden!

Lue lisää
3

Dyrt för "vanligt" hotell med sämre servicekänsla.

26. huhtikuuta 2024, , lteveb759736

Ett hotell som genom sitt ensamma läge och brist på konkurrens kan hålla högt pris både på rum och mat. Personal som inte finns på plats och ibland anser sig bättre än gästen. Lång väntan i in o utche…

Ett hotell som genom sitt ensamma läge och brist på konkurrens kan hålla högt pris både på rum och mat. Personal som inte finns på plats och ibland anser sig bättre än gästen. Lång väntan i in o utcheckning. Brister i städning, trots påpekanden.

Omistajan vastaus

2. toukokuuta 2024

Tack för att du delar dina synpunkter med oss. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar och att du har upplevt brister i vår service. Vi tar din feedback på största allvar och kommer att vidta åtgärder för att förbättra våra tjänster. Våra priser på rummen varierar beroende på efterfrågan och i vissa perioder kan de vara högre än andra. Vad gäller städningen så kan jag bara beklaga att vi vid detta tillfället inte nått upp till den önskade standarden och vi kommer att prata med vår städavdelning för att säkerställa att de har rätt kunskap och rutiner kring detta. Vi beklagar lång väntetid för in- och utcheckning och som du säkert uppmärksammade på plats så har vi precis i dagarna bytt bokningssystem och det gör att vi just nu är lite långsammare i våra dagliga rutiner. Vi har en förhoppning att vara fullt inkörda i nytt system inom kort och då också kunna ge våra gäster snabbare service. Tack igen för att du delade din upplevelse med oss. Vi hoppas att du ger oss en ny chans att överträffa dina förväntningar och skapa en mer positiv upplevelse för dig vid framtida besök.

Lue lisää
5

En känsla av trivsel

27. helmikuuta 2024, Bollnäs, Ruotsi, Monica S

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta.…

Från första kontakten, vid bokningen - till utcheckningen 2 dagar senare, blev vi mycket trevligt bemötta. Vi har bott på många hotell under vårt yrkesaktiva liv, men den här helgen toppade det mesta. Rum som passade våra behov, mat som överraskade oss, och ett konferensrum som betydde en hel del för våra behov.

Omistajan vastaus

6. maaliskuuta 2024

Tusen tack för dina otroligt fina ord! Det glädjer oss extra mycket att ni uppskattade våra dina medarbetare och att vi kunde erbjuda er ett anpassat rum som passade för era behov. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss vid annat tillfälle!

Lue lisää
5

Mycket bra hotell men mycket god frukost!

25. helmikuuta 2024, Göteborg, Ruotsi, Jennife-VioletCrowns

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va l…

Trevlig personal, bra rum, hundvänligt, tillräckligt ljudisolerat. Det va dock någon som öppnade dörren trotts att vi hängt upp skylt att inte störa. Som tur är har vi världens snällaste hund som va långt in i rummet men hade hon vart närmare dörren hade hon kunnat smita ut eller bli klämd.

Omistajan vastaus

26. helmikuuta 2024

Tusen tack för din recension och jag blir extra glad över att ni uppskattade våra fina medarbetare! Vad tråkigt att någon öppnade er dörr oannonserat, så ska det inte vara och precis som du skriver så är det tur att ni har världens snällaste hund. Vi hoppas få hälsa er välkomna till oss vid annat tillfälle!

Lue lisää
4

Standard familjerum

21. syyskuuta 2023, Rimforsa, Ruotsi, dicste

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll m…

Standardmässigt hotell söder om Stockholm. Det tar ca 30 min in till centrala Stockholm med pendeltåget som går i närheten. Rummet vi hade var ett standardrum. Lite trångt med 4 pers. Frukosten höll mycket hög klass och sällskapsytan runt receptionen var trevlig.

Omistajan vastaus

11. lokakuuta 2023

Tusen tack för din recension och fina ord! Vad roligt att ni uppskattade vår fina frukost samt att ni njöt av vår vinterträdgård. Vi hoppas vi får hälsa er välkomna till oss även i framtiden!

Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.