Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ 11 Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Quality Hotel™ 11

Göteborg,  Ruotsi

Merinäköalalla varustettu Quality Hotel 11 sijaitsee Göteborgin sataman tuntumassa. Hotelli on tunnettu arkkitehtuuristaan, jännittävästä taiteesta sekä skandinaavisesta designista. Aivan hotellin vieressä sijaitsee Eriksbergshallen-kongressikeskus.

Quality Hotel™ 11 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Quality Hotel™ 11

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Quality Hotel 11 toivottaa sinut tervetulleeksi! Onko sinulla vierailuusi liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Pysäköinti

Hotellilla on 22 omaa ulkopysäköintipaikkaa ja 43 autopaikkaa Deckshusetin pysäköintihallissa, joka sijaitsee 350 metrin päässä hotellin sisäänkäynnistä. Hotellin pysäköintipaikat on varattava etukäteen ennen saapumista, ja ne ovat usein täynnä. Varaa täältä!

Jos olet varannut pysäköinnin, auton on oltava pysäköitynä paikalleen sisäänkirjautumisesta uloskirjautumiseen asti. (Huom: Hotellin pysäköintipaikkojen käyttäminen vaatii pysäköintiavaimen ja -luvan, jonka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Kaikki muut paikat ovat kunnallisia.) Hotellin ulkopuolella olevat kunnalliset pysäköintipaikat maksetaan Parksterin kautta pysäköintiautomaatissa.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme ja yhteisissä tiloissamme on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Voit muodostaa internet-yhteyden joko noutamalla tunnukset vastaanotosta tai käyttämällä Strawberry-jäsennumeroasi. Se tuskin voisi olla tämän helpompaa.

Myöhäinen check-out

Sinulla on usein mahdollisuus kirjautua ulos vasta klo 12:00 jälkeen, mikäli hotelli ei ole varattu täyteen. Ota yhteyttä hotellimme vastaanottoon, niin autamme mielellämme.

Korota vierailusi tasoa

Miksi et tekisi vierailustasi ylellistä ja korottaisi huoneesi tasoa tai hankkisi VIP-palvelua saapuessasi hotellille? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua tekemään vierailustasi vieläkin hohdokkaamman.

Käteisetön hotelli

Vuonna 2018 hotellimme muuttui täysin käteisettömäksi. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Me otamme vastaan kaikki tavallisimmat pankki- ja luottokortit. Olet lisäksi luonnollisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tästä.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiaisen tarjoiluajat

Aamiaisbuffetti tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai ja juhlapyhät: 07.30 - 11.00

Aamiaisaika tulee varata etukäteen check-inin yhteydessä ja se koskee kaikkia päiviä!

Jos haluat aamiaispussin ennen aamiaisen alkamisaikaa, ole hyvä ja tilaa se vastaanotosta viimeistään klo 20.00 edellisenä iltana.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.