Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Panorama Göteborg ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Göteborg, Ruotsi

Comfort Hotel® Panorama

Göteborg,  Ruotsi

Hotellissa suoritetaan parhaillaan kunnostustöitä.
Comfort Hotel® Panorama sijaitsee keskellä Göteborgia, lähellä mielenkiintoisia kohteita, kuten Lisebergiä, Chalmersia, Svenska Mässania ja Avenyn-katua.

Comfort Hotel® Panorama 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Panorama

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Panoramaan, Göteborgiin! Onko sinulla kysymyksiä koskien vierailuasi meillä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä, muuten olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä.

Pysäköinti

Tarjoamme pysäköintipaikkoja mahdollisuuksien mukaan autotallissamme hintaan 205 SEK/yö. Kun saavut hotellille ja kirjaudut sisään, saat pysäköintihallikortin. Jos siirrät autoasi vierailusi aikana, emme voi taata uutta paikkaa.

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme matkatavaroille säilytyshuoneen sekä ennen vierailuasi että sen jälkeen.

Maksuton Wi-Fi

Vieraanamme saat käyttää langatonta internetiä kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme.

Tupakointi

Koko hotelli on savuton. Tämä koskee myös sähkötupakkatuotteita.

Puuttuko sinulta jotakin?

Etkö muistanut pakata mukaan kaikkea? Ei hätää! Vastaanotossa on tarjolla kaikkea tarpeellista. Hampaanhoitosettejä, partahöyliä, ompelupakkauksia, kampoja, deodoranttia, huulirasvaa, hoitoainetta ja paljon muuta.

Huonetason korotus

Haluatko lisää tilaa? Korota huonetasosi Superior-huoneeseen Standard-huoneen sijaan. Tason korotus maksaa alkaen 100 SEK per yö. Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat saada lisätietoja tästä tai tehdä varauksen.

Pyykinpesumahdollisuus

Tarvitseeko sinun pestä pyykkiä? Jos haluat jättää vaatteesi kemialliseen pesuun, se on mahdollista maanantaista perjantaihin. Pesupussi ja hinnasto löytyvät huoneesta. Jos jätät pyykkisi pestäväksi ennen klo 9.00, saat ne takaisin samana iltana. Meillä on myös pesutupa pesukoneine ja kuivausrumpuineen, joita vieraamme saavat käyttää. Pesujauhetta voi ostaa vastaanotosta.

Tee vierailustasi ikimuistoinen

Jos olet jo varannut huoneesi, voimme lisätilauksesta tehdä vierailustasi vieläkin ylellisemmän. Tarjoamme muun muassa huoneen panoraamanäkymällä sisältäen kylpytakin ja -tohvelit, tai romanttisen paketin, johon kuuluu kuohuviiniä, hedelmiä ja suklaata huoneessa sinne saapuessanne. Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse numeroon +46 31-767 70 13 tai sähköpostitse osoitteeseen co.panorama@strawberry.se ja anna meidän tehdä vierailustanne entistäkin ylellisempi!

Käteisetön hotelli

Comfort Hotel Panorama on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.00
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00 

Kuntosali

Maanantai - sunnuntai: 24/7

Ota meihin yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 76 77 000 tai sähköpostitse osoitteessa q.panorama@strawberry.se

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.