Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kylpyläpaketti kahdelle, alkaen 995 SEK/henkilö

Kaipaatko kunnon rentoutumista? Varaa ja nauti kylpyläpakettimme, joka sisältää hotelliyön ja sisäänpääsyn kylpylään, kaikki edulliseen pakettihintaan.

Hotelliyö ja spa edulliseen pakettihintaan

Majoitu jossakin kylpylähotelleistamme ja yhdistä upea hotellielämys ja rentouttava spa-käynti. Anna tämän loman olla extrarentouttava ja unohda arjen kiireet.

Nyt voit varata hotelliyöpymisen, aamiaisen ja sisäänpääsyn kylpylään alkaen vain 995 SEK per henkilö. Valitsetko upean Clarion Hotel® Postin ja Skönhetsfabrikenin tai hiljattain avatun Clarion Hotel® Drakenin ja Obie Span?

Psst. Tiesithän, että mahtava Clarion Hotel® Karlatornet avataan 1. syyskuuta? Varaa unohtumaton hotellikokemus jo nyt ja pääse nukkumaan upeassa hotelliuutuudessa ensimmäisten joukossa. Ja psst! Hotellista löydät myös kylpylän!

48 tunnin kuluessa sen jälkeen, kun olet varannut pakettisi, sinulle lähetetään sähköpostivesti, jossa olevan linkin kautta voit varata kylpyläaikasi. Jos olet tehnyt varauksen Clarion Hotel® Karlatornetiin, saat sähköpostiviestin elokuussa. Huomioi, että jotkut ajankohdat voi olla varattu loppuun.

Pakettiin sisältyy:

  • Hotellimajoitus
  • Aamiainen
  • Sisäänpääsy kylpylään
  • Kylpytakin, pyyhkeen ja tohveleiden lainaus
Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää paketteja saatavuuden mukaan, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Pakettiin sisältyy sisäänpääsy hotellin kylpylään. Mahdolliset hoidot varataan erikseen ottamalla yhteyttä hotelliin. Voit peruuttaa varauksesi viimeistään 48 tuntia ennen saapumispäivää. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.