JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Warm pool in a green light at Obie Spa at Clarion Hotel Draken in Gothenburg.

Clarion Hotel® Draken

Uniikki pohjoismainen spa-kokemus Obie Spassa Göteborgissa

Varaa nyt

Anna pohjoismaisen ilmaston houkuttelevan draaman lumota sinut. Tervetuloa Obie Span maailmaan – paikkaan, jossa arjen vaivat haihtuvat höyryksi.

Urbaani ja pohjoismainen kylpylä

Tervetuloa Drakenin henkeä huokuvaan urbaaniin kylpylään – se pohjautuu pohjoismaiseen kulttuuriin ja tarjoaa minimalistisia, tummia ja raakoja materiaaleja yhdistettynä tuleen (lämpö, valo) ja veteen (kylmyys, heijastukset). Nämä elementit yhdistävät kehosi ja sielusi luontoon. Rentoudu. Hemmottele itseäsi hieronnalla tai kasvohoidolla. Anna valon, veden, höyryn, viileyden ja lämmön ympäröidä sinua ja muuttaa ponnistuksesi kipinäksi, joka valaisee läsnäolosi ja tekee sinut tietoiseksi – kaikki tämä Obie Spassa Göteborgissa.

Rentoutumista Clarion Hotel Drakessa

Ota omaa aikaa ja kohtaa heijastuksesi Obie Span rauhassa. Kolmen lämpimän lähteen, elämyssuihkujen, rentoutumishuoneiden ja erilaisten saunaelämysten kautta saat pohjoismaisen kylpyläkokemuksen, joka pysyy kanssasi pitkään. Obie Spa sijaitsee Göteborgin Järntorgetilla, tarkemmin sanottuna Clarion Hotel® Drakenissa. Hotelli on kohtaamispaikka, jossa on tarjolla monia erilaisia kokemuksia. Miksi et yhdistäisi kylpyläkäyntiäsi maistuvaan illalliseen ja herkulliseen drinkkiin 33. kerroksessa katsellen samalla koko Göteborgin ylle levittyvää näköalaa? Sen jälkeen voit päättää illan viihtyisässä hotellivuoteessa!