Jäsenyys
Rendering of a pool at Elements Spa in Karlatornet, Gothenburg.

Elements Spa Karlatornetissa – avautuu syksyllä 2024

Tämän syksyn aikana voimme toivottaa sinut tervetulleeksi Elements Spa -kylpylään Göteborgin maamerkin, Karlatornetin, vieressä. Täältä löydät laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja, rentouttavan uima-altaan ja upean saunan.

Oikeassa elementissä

Odotamme innolla saavamme syksyllä toivottaa ensimmäiset kylpylävieraamme tervetulleiksi Elements Spahan. Täältä löydät laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja, rentouttavan uima-altaan ja upean saunan. Halutessasi voit aloittaa vierailusi käymällä kuntosalillamme. Hintaan sisältyy aamutakin, tohvelien ja pyyhkeen lainaus, ja tarjoamme myös teetä ja hedelmiä.

Göteborgin uusi maamerkki, Karlatornet

Kylpyläosasto löytyy Clarion Hotel Karlatornetista. Hotelli, joka myös avaa ovensa syksyllä, Göteborgin uuteen maamerkkiin ja Pohjolan korkeimpaan rakennukseen – Karlatornetiin. Tänne olet tervetullut unohtamaan hetkeksi arjen ja olemaan omassa oikeassa elementissäsi. Omassa elementissä oleminen tarkoittaa olon tuntemista tyytyväiseksi, hyvinvointia ja viihtymistä. Juuri niin haluamme sinun voivan tehdä luonamme.