Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Draken Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel® Draken on herännyt ja sytyttää Göteborgin tuleen. Hotelli uniikkeine siluetteineen on kaupungin uusi kulttuurinäyttämö ja kohtaamispaikka. Elokuvateatteri, kokoustilat ja ravintoloita – tarjoamme elämyksiä ja Göteborgin parhaat näkymät.

Clarion Hotel® Draken 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel® Draken on omaksunut filmaattisen luonteen eikä pyytele sitä anteeksi. Täällä elokuvahistoria kohtaa tulevaisuuden. Hotellin kunnianhimoisena tavoitteena on toimia maamerkkinä, josta göteborgilaiset voivat olla erityisen ylpeitä. Vuonna 2023 avasimme kaupungin uuen kulttuurinäyttämön ja kohtaamispaikan.

K-merkitty elokuvateatteri Draken

Vuosikymmenten ajan Draken oli festivaalikeskus, ja nyt se saa jatkumoa uudessa muodossa, joka jatkaa elämysten tarjoamista. Säilytämme 34 kerroksen sydämessä K-merkityn Draken-elokuvateatterin, jonne odotuksentäyteiset vieraat ovat istuutuneet vuodesta 1956 alkaen.

Ravintolat

Tämä paikka on ollut historian kuluessa kulttuurin, tanssin ja huvittelun keskus, ja tämä heijastuu myös hotellin upeissa ravintoloissa. Alakerroksessa sinut vastaanottaa täysin ainutlaatuinen konsepti, jossa tunnelmallinen Heurlins yhdistelee kahden maailman parhaat puolet – makeaa ja suolaista.

Ylhäällä Göteborgin kattojen joukossa, 33. kerroksessa, olemme avanneet ovet Brasserie Drakeniin, ja pääset jännittävien drinkkien ja maistuvan, monipuolisen menun maailmaan  Göteborgin parasta näköalaa unohtamatta. Brasserie Drakenista kerrosta ylempänä sijaitsevat puolestaan siihen kuuluvat kattobaari ja kattoterassi, jossa tarjoilemme maailmanluokan drinkkejä uskomattoman näköalan ja taianomaisen tunnelman kera. Tervetuloa kahteen ravintolaamme, jotka varmasti herättävät kaikki aistisi eloon.

Maailman mittakaavassa ainutlaatuinen tapaamispaikka

Elokuvasali, kulttuuriareena, kokoustila ja näyttämö kaikenlaisia huvia, kohtaamisia ja kulttuuria varten. Ihmisten väliset tapaamiset ovat lähellä sydäntämme ja visionamme on tuoda ihmiset, ideat, vieraat, naapurusto, kaupunki ja ulkomaailma yhteen.

Clarion Hotel® Draken on maailmankin mittakaavassa ainutlaatuinen paikka kaikkine tapaamismahdollisuuksineen  lisäksi sieltä avautuu upea näköala kaupunkia ja satama-aluetta kohti. Hotellissa on näyttävä bankettisali ja useita ainutlaatuisia kokoustiloja. Suunnitteletteko suurta kokousta, pientä työpajaa tai loistavaa palkintojenjakotilaisuutta? Mikään idea ei ole liian pieni tai liian suuri, ja räätälöimme tapahtumasi näyttäväksi, luovaksi ja täysin ainutlaatuiseksi elämykseksi.

Oletko varaamassa kongressia tai tapahtumaa, tai oletko kiinnostunut muuten vain tiloistamme? Järjestämme sinulle eksklusiivisen esittelyn Drakenin sisätiloissa – maailmassa, joka on täynnä mahdollisuuksia ja jossa unelmien tilat odottavat sinua. Ota meihin yhteyttä osoitteessa sales.goteborg@strawberry.se tehdäksesi varauksen.

Draken Live  Göteborgin uusi huvittelukeskus

Hotelli täyttyy joka viikko jännittävistä esityksistä, huumorista, jazzista ja konserteista yhteistyössä Krall Entertainmentin kanssa, joka vastaa Draken Livestä. Jotkut näistä elämyksistä ovat myös varattavissa pakettina yhdessä hotellihuoneen kanssa! Napauta tästä lukeaksesi lisää, nähdäksesi tulevat tapahtumat ja tehdäksesi varauksen Draken Liveen.

Drakenin olohuone – jossa kaupungin syke ja elämä kohtaavat

Living Room on avoin ja sykkiä paikka, jonka lavastuksen kaltainen luonne vaihtelee jatkuvasti, sopien meille, jotka emme nuku koskaan. Täällä kaupungin elämä, katukulttuuri ja syke kohtaavat hotellin seinät täyttäen ne energialla, joka on valmiina herättämään ja inspiroimaan taiteen, musiikin, teatterin, pop-up-esitysten ja designin keinoin. Vietä hetki designsohvilla ja valitse, mitä osaa näyttämöllä haluat esittää juuri tänään. Täällä sinua odottavat myös hotellin ravintoloiden ja baarien todella hyvä gastronomia ja käsityöläiscocktailit. Saavu tapaamiseen ja päätä päivä afterworkin tai show'n merkeissä. That's the Clarion spirit!

Dynaaminen Järntorget Göteborgissa

Järntorgetia ympäröivä alue ja Göteborgin kaupungin dynaamisin, ja lumoudumme siitä, kuinka teatterit ja musiikkielämä auttavat luomaan kontrasteja suuren ja pienen mittakaavan asioiden välille. Myymälöiden ja pikkuputiikkien välille. Asuntojen, hotellien ja toimistojen välille. Toisiaan kohtaavien ihmisten välille. Täällä vanha ja jo olemassa oleva paikka on uuden ja spektaakkelimaisen vieressä.

Obie Spa  täysin uudenlainen kylpyläelämys

Tervetuloa urbaaniin kylpylään Drakenin tapaan. Sen juuret ovat pohjoismaisessa kulttuurissa minimalistisine, tummine ja pelkistettyine materiaaleineen. Lumoudu pohjoismaisen ilmaston leikittelevästä dramatiikasta, joka ympäröi sinut valon, veden, höyryn, viileyden ja lämmön muodossa. HIdasta tahtia ja näe oma kuvajaisesi Obie Spassa.

Kirjasto

Unohda kaikki "kirjaston" määritelmät, because this is something else. Paikka, jossa voit inspiroitua ja jonne voit palata yhä uudestaan. Kirjastossa voit kuunnella analogisia ja digitaalisia kappaleita, uppoutua elokuvamusiikkikokoelman pariin tai sukeltaa elokuvakirjallisuuden maailmaan, jossa aika ja paikka katoavat. Hotellin kirjasto on aulan ja Vågenin jatke.

Yhteystiedot

  • Olof Palmes plats 2 413 01 Göteborg , Ruotsi

Löydä hotellille

Göteborgin Centralstationilta
Bussi: 60, Express Röd
Raitiovaunu: 1, 9 ja 11
Jää pois pysäkillä Järntorget

Landvetterin lentoasemalta
Lentokenttäbussi Göteborgin Centralstationille, noin 30 min.
Taksi, noin 2025 min. 

Taksi
Suosittelemme yritystä Taxi Göteborg, +46 31 65 00 00.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Draken

Hotellihuoneiden määrä
474 huonetta

Kokoustilojen määrä
14 kokoushuonetta + 1 bankettisali

Etäisyys lentoasemalle
27 km Landvetterin lentoasemalle

Etäisyys paikallisliikenteeseen
10 m hotellin sisäänkäynniltä

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.