Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yövy vähintään 2 yötä – saat jopa 25% alennusta

Tutustu Göteborgiin viikonloppuna tai kesälomalla! Saat vierailusi upeaan hintaan varatessasi vähintään kaksi yötä.

Viikonloppureissu tai kesäloma? Aina on hyvä aika vierailla Göteborgissa!

Göteborgilla lähiympäristöineen on paljon tarjottavanaan. Mitä sanoisit sen suuresta ravintolatarjonnasta, aktiivisesta huvielämästä ja lähellä sijaitsevasta saaristosta – tai yli kymmenestä ihanasta hotellistamme, joissa voit rentoutua?

Onpa suunnitelmissa rauhallinen ja rentouttava viikonloppu toisella paikkakunnalla tai aktiivinen ja piristävä reissu, Göteborg sopii laajalla tarjonnallaan erinomaisesti viikonloppureissun tai kesälomamatkan kohteeksi. Varatessasi vähintään kaksi yötä saat jopa 25% alennusta vierailustasi. Valittavanasi on täysin uusi Clarion Hotel® Draken, energinen Clarion Hotel® Post, viehättävä Quality Hotel™ 11 ja useita muita hotellejamme Göteborgissa!

Tarjous koskee vähintään kahden yön pituisia varauksia ja on voimassa torstaista maanantaihin sekä joka päivä kesän aikana (17.6. - 20.8.).

Ehdot

Tarjous koskee rajoitettua määrää huoneita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vähintään 2 yön pituista yöpymistä viikonloppuisin (torstai - maanantai) sekä kaikkia päiviä 17.6. - 20.8. Jos olet varannut 2 yötä ja toinen öistä perutaan, sinun tulee silti maksaa molemmista öistä. Varaus voidaan peruuttaa klo 16:00 asti saapumispäivänä. Aamiainen sisältyy hintaan kaikissa hotelleissa. Clarion Collection® Hoteleissa myös "fika" ja iltapala sisältyvät hintaan.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.