Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Uskomme, että suurin osa ihmisistä voi parhaiten saadessaan liikkua ja useimmiten ulkoillessa ja treenatessa syntyvät myös parhaat ideat. Meillä yhdistät helposti niin kokoukseen kuin lomaankin erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja.

300 m² kuntosali

300 m² suuruinen kuntosalimme tarjoaa täydelliset puitteet treenaamiseen ja kuntoiluun. Viihtyisä kuntosalimme on varustettu moderneilla kuntosalilaitteilla, erillisillä painoilla sekä joogasalilla. Meillä on lisäksi ilmainen joogatunti hotellimme vieraille lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08.00.

Pyhiinvaellusreitiltä ulkokuntosaliin

Tee kävelyretki pyhiinvaeltajien jalanjäljissä S:t Olavsleden -reitillä, luistele Storsjön jäällä, kokeile kalaonnea tai golfaa yhdellä Ruotsin kauneimmista golf-kentillä. Täältä löydät myös ulkokuntosalin ja esteradan.

Frösögolf

Olemme ylpeitä kävelyetäisyydellä sijaitsevasta Östersund Frösö Golfklubb -kerhosta, jonka 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee upeassa luonnonkauniissa miljöössä. Täällä myös vasta-alkajat voivat harjoittaa taitojaan 9 reiän Par 3 -harjoituskentällä, jossa greenfee on voimassa koko päivän. Varaa golfpakettimme nyt ja saat greenfeen ja kahden ruokalajin illallisen todella hyvään hintaan!

Pyöräilyn huumaa

Quality Hotel Frösö Park -hotellin ympäristö tarjoaa ihastuttavia luontopolkuja, sorateitä ja metsäreittejä pyöräiltäväksi. Mukavan pyöräilyretken kruunaa maittava lounas tai brunssi hotellissamme.

Hiihtoparatiisi

Talvisesongin aikana Frösön alue on todellinen hiihtoparatiisi, jossa voit harrastaa sekä maastohiihtoa että laskettelulajeja.

Ylellistä Spa-tunnelmaa

Talvella 2015 avasimme 1200 m² suuruisen spa-osastomme, jossa voit rentoutua niin sisä- kuin ulkoilma-altaissa ja rentoutumisnurkkauksissakin, nauttia saunan lämmöstä, suoda itsellesi ylellisen spa-hoidon sekä tasapainottaa mieltäsi ja kehoasi joogasalillamme.

Kuntosali

Maanantai: 06.00 - 00.00
Tiistai: 06.00 - 00.00
Keskiviikko: 06.00 - 00.00
Torstai: 06.00 - 00.00
Perjantai: 06.00 - 00.00
Lauantai: 06.00 - 00.00
Sunnuntai: 06.00 - 00.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.