Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Ruotsi

Frösö Park Hotel

Frösön,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Frösö Park Hotel – kokous- ja tapahtumahotelliin, jonka kylpylä, kuntoilutilat sekä ainutlaatuiset luonto- ja makuelämykset tarjoavat erinomaiset puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

Frösö Park Hotel 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Frösö Park Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Uskomme, että suurin osa ihmisistä voi parhaiten saadessaan liikkua ja useimmiten ulkoillessa ja treenatessa syntyvät myös parhaat ideat. Meillä yhdistät helposti niin kokoukseen kuin lomaankin erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja.

300 m² kuntosali

300 m² suuruinen kuntosalimme tarjoaa täydelliset puitteet treenaamiseen ja kuntoiluun. Viihtyisä kuntosalimme on varustettu moderneilla kuntosalilaitteilla, erillisillä painoilla sekä joogasalilla. Meillä on lisäksi ilmainen joogatunti hotellimme vieraille lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08.00.

Pyhiinvaellusreitiltä ulkokuntosaliin

Tee kävelyretki pyhiinvaeltajien jalanjäljissä S:t Olavsleden -reitillä, luistele Storsjön jäällä, kokeile kalaonnea tai golfaa yhdellä Ruotsin kauneimmista golf-kentillä. Täältä löydät myös ulkokuntosalin ja esteradan.

Frösögolf

Olemme ylpeitä kävelyetäisyydellä sijaitsevasta Östersund Frösö Golfklubb -kerhosta, jonka 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee upeassa luonnonkauniissa miljöössä. Täällä myös vasta-alkajat voivat harjoittaa taitojaan 9 reiän Par 3 -harjoituskentällä, jossa greenfee on voimassa koko päivän. Varaa golfpakettimme nyt ja saat greenfeen ja kahden ruokalajin illallisen todella hyvään hintaan!

Pyöräilyn huumaa

Quality Hotel Frösö Park -hotellin ympäristö tarjoaa ihastuttavia luontopolkuja, sorateitä ja metsäreittejä pyöräiltäväksi. Mukavan pyöräilyretken kruunaa maittava lounas tai brunssi hotellissamme.

Hiihtoparatiisi

Talvisesongin aikana Frösön alue on todellinen hiihtoparatiisi, jossa voit harrastaa sekä maastohiihtoa että laskettelulajeja.

Ylellistä Spa-tunnelmaa

Talvella 2015 avasimme 1200 m² suuruisen spa-osastomme, jossa voit rentoutua niin sisä- kuin ulkoilma-altaissa ja rentoutumisnurkkauksissakin, nauttia saunan lämmöstä, suoda itsellesi ylellisen spa-hoidon sekä tasapainottaa mieltäsi ja kehoasi joogasalillamme.

Kuntosali

Maanantai: 06.00 - 00.00
Tiistai: 06.00 - 00.00
Keskiviikko: 06.00 - 00.00
Torstai: 06.00 - 00.00
Perjantai: 06.00 - 00.00
Lauantai: 06.00 - 00.00
Sunnuntai: 06.00 - 00.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.