Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Falun

Tervetuloa Taalainmaalle Falunin maailmanperintökaupunkiin, josta löytyy Carl Larssonin kotimuseo, rikas kulttuurielämä, viehättäviä rakennuksia ja mielenkiintoisia retkikohteita. Falunissa on upea luonto sekä laadukkaat majoitusmahdollisuudet.

Hotellihelmi lähellä ostosmahdollisuuksia

Maailmanperintö Falun ei ole ainoastaan itse Falu Gruva -kaivos, vaan myös koko maisema sen ympärillä. Falunin kaupunki historiallisine, punaiseksi maalattuine kortteleineen ja maalaismaisemineen on sekä kaunis että mielenkiintoinen. Clarion Collection Hotel Bergmästaren sijaitsee keskeisellä mutta kuitenkin rauhaisella paikalla osoitteessa Bergsskolegränd 7. Hotellin ympäriltä löytyy kaupungin tarjonta ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja viihdettä. Lisäksi sinua ympäröivät täällä maailmanperintösuojattu luonto ja rentouttava ilmapiiri. Faluån-joki virtaa kaupungin läpi jakaen sen kahteen osaan. Toisella puolella sijaitsee tunnettu kuparikaivos nimeltä Falu koppargruva, joka oli useiden vuosisatojen ajan yksi Ruotsin tärkeimmistä elinkeinotoiminnoista. Kaupungin keskusta Falu centrum koostuu ihanista kävelykaduista kauppoineen, kahviloineen ja huvituksineen. Hotellista on noin 30 minuutin ajomatka Dala Airport -lentokentälle ja 5 minuutin kävelymatka Falunin Keskusasemalle.

Golf ja hiihto

Jos pidät hiihtämisestä, Falun on siihen erinomainen lähtökohta. Täällä on lähellä mahdollisuudet sekä lasketteluun että maastohiihtoon, ja vain vajaan puolen tunnin automatkan päässä sijaitsevat hiihtokeskukset Bjursås Skicenter ja Romme Alpin. Kaupungissa on myös vilkas golfkulttuuri lähellä sijaitsevilla kahdella kentällään – Falun-Borlänge GK Aspebodassa ja Dalsjö GK matkalla kohti Borlängeä.

Kulttuuri, luonto ja viihde

Falunin nähtävyydet sijaitsevat lähellä keskustaa. Niin Falu gruva kuin taiteilija Carl Larssonin koti Sundborn sijaitsevat mukavalla etäisyydellä ja ne ovat suosittuja vierailukohteita. Järvellä Runn, joka sijaitsee Falunin ja Borlängen välillä, voit kesäaikana purjehtia, kalastaa ja meloa kajakilla. Talvella järvi aurataan ja sitä käytetään luisteluun.  Falunissa on myös rikas kulttuurielämä instituutioineen, kuten Dalarnas museum ja Dalateatern.  Lisäksi Falunissa on vapaita ryhmiä ja toimijoita, kuten Magasinet ja Nisserska teatern sekä festivaaleja, kuten Folkmusiknatta. Heti kaupungin ytimen ulkopuolella sijaitsee kansallinen hiihtostadion Lugnet, jossa on useita kertoja järjestetty pohjoismaisen hiihtourheilun maailmanmestaruuskisat.

Kongressit, kokoukset ja tilat Falunissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Falunissa? Löydät tarjonnamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Borlänge

Lue vähemmän
3 hotellia alueella: Falun

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.