Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Jazz Borås ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Borås, Ruotsi

Comfort Hotel® Jazz

Borås,  Ruotsi

Comfort Hotel Jazz on moderni hotelli keskeisellä paikalla Boråsin sydämessä. Shoppailumahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä, ja vain 2 kilometrin päässä odottaa Borås Djurpark -eläinpuisto.

Comfort Hotel® Jazz 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Jazz

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

3,5
540 arvostelua
4
Palvelu
3,5
Nukkuminen
3,5
Hinta-laatusuhde
4
Siisteys
4,5
Sijainti
3,5
Huoneet
4

Snygg

18. lokakuuta 2016, Rovaniemi, Suomi, tintti-traveller

Siisti, vaatimaton ja "1960-lukulainen" matkakotityyppinen yöpymispaikka keskellä tekstiiliteollisuudestaan tuttua "suomalaisseutua". Palvelu ystävällisen asiallista, aamiainen rutinoituneen yllätykse…

Siisti, vaatimaton ja "1960-lukulainen" matkakotityyppinen yöpymispaikka keskellä tekstiiliteollisuudestaan tuttua "suomalaisseutua". Palvelu ystävällisen asiallista, aamiainen rutinoituneen yllätyksetön, hintataso laatuun nähden korkeahko. Vaikka keskustassa, ympäristö hiljainen ja viehättävä.
Lue lisää
2

Smutsigt rum med otroligt låg standard.

11. maaliskuuta 2024, Göteborg, Ruotsi, anderssjoestrand

Rummet var inte klart (städat) i tid. När vi fick rummet verkade det som om det inte var städat ändå. Personalen i receptionen hade ingen bra koll på hur statusen var på rummet, det fick vi driva på s…

Rummet var inte klart (städat) i tid. När vi fick rummet verkade det som om det inte var städat ändå. Personalen i receptionen hade ingen bra koll på hur statusen var på rummet, det fick vi driva på själva.

Omistajan vastaus

12. maaliskuuta 2024

Hej Anders, Tack för din feedback! Den är viktig för oss i vårt fortsatta arbete till att bli ännu bättre! Vi ber om ursäkt för den besvärliga situationen under din vistelse. Vi tar omedelbart actions kring rutinerna vid städ och jobbar för att förhindra strul i framtiden. När det gäller kommunikationsmissen i receptionen, tar vi åtgärder för att säkerställa en smidigare process. Vi strävar efter att erbjuda våra gäster en grym serviceupplevelse samt fräscha och enkla rum utan krångel och onödigheter – allt detta till ett rimligt pris. Tack för din förståelse och ditt tålamod! Vi hoppas du ger oss en ny chans och att vi får välkomna dig tillbaka till oss! Med vänlig hälsning, Andrei med Team Comfort Hotel Jazz

Lue lisää
3

Anna

23. helmikuuta 2024, , Anna R

Väldigt tillmötesgående, hjälpsam och trevlig receptionspersonal. Enkelstandard på rummet, väldigt rent och bra i alla lokaler på hotellet. Trevligt gym, trevlig liten bastu. Roligt med konsten som fä…

Väldigt tillmötesgående, hjälpsam och trevlig receptionspersonal. Enkelstandard på rummet, väldigt rent och bra i alla lokaler på hotellet. Trevligt gym, trevlig liten bastu. Roligt med konsten som färgklickar på väggarna och de varierande möblerna i trapphuset på de olika våningarna. Behöver bara små renoveringar och lagningar för att bli ett riktigt bra cityhotell.

Omistajan vastaus

26. helmikuuta 2024

Hej Anna, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vår trevliga personal, rummet och serviceutbudet på hotellet. Vi jobbar ständigt med att uppdatera alla rum. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till oss!

Lue lisää
1

Ta sovmorgon och skippa frukosten

10. joulukuuta 2023, , P9519WAinfo

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson…

Gillar du att komma in i ett rum där du kan se damm följa med dina fötter och kanske även att komma in till ett badrum som har en lukt som inte du tagit med dig dit. Du kanske inte är en frukostperson som äter buffé men om du ändå väljer att gå ner så kommer du mötas av klibbiga, vingliga bord och en frukost som varken har ägg, bacon eller grädde men som erbjuder torra pålägg, frukt och grönt hårdare än knäckebröd, juice som är färgglad men smakar vatten så jaa, väljer du ändå att bo här så rekommenderar jag dig att ta sovmorgon istället och äta någon annanstans när du blir hungrig.

Omistajan vastaus

26. helmikuuta 2024

Hej, Tack för din feedback! Den är viktigt för oss i vårt arbete i att bli ännu bättre. Vi vill gärna vet mer om din upplevelse hos oss och få information om din bokning. Du kan nå oss på co.jazz@strawberry.se Ser fram emot din återkoppling! Med vänlig hälsning, Andrei och Team Comfort Hotel Jazz

Lue lisää
4

Det kunde blivit en guldkväll

7. marraskuuta 2023, Budapest, Unkari, Dreamer14523885165

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha e…

Vill du bo centralt så gör du det här. Att hitta parkering på gatan är i princip omöjligt och det behöver man. Garaget är endast tillgängligt från kl 15. Boka bord på Brasseriet direkt om du ska ha en chans att äta där.

Omistajan vastaus

9. marraskuuta 2023

Hej, Tack för din feedback! Kul att du uppskattade vårt centrala läge mitt i city och vårt egna garaget precis under hotellet. Garaget är öppet och tillgängligt för våra gäster 24/7 - hör av dig till oss i receptionen nästa gång så hjälper vi gärna till med bokning av parkeringsplats i garaget. Nästa gång satsar vi på att leverera en guldkväll till er :) Ser fram emot att få välkomna er tillbaka till oss!

Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.