Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Aronsborg-kokoushotelli Bålsta ,  Ruotsi

Aronsborg-kokoushotelli

Bålsta,  Ruotsi

Aronsborgin kokoushotelli on puhdaslinjainen kokous- ja kongressipaikka kauniin Mälaren-järven rannalla Bålstassa – alle tunnin ajomatkan päässä Tukholmasta, Uppsalasta ja Arlandan lentoasemalta. Meillä on 388 vuodepaikkaa ja 22 kokoustilaa. Tervetuloa!

Aronsborg-kokoushotelli 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,5
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,5
10:stä
Tulos Aronsborg-kokoushotelli

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Aamiainen

Monipuolinen, laadukkaista ja paikallisesti tuotetuista raaka-aineista koottu aamiaisbuffettimme antaa hyvän alun päivälle.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 07.00 - 09.00
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Meiltä löytyy 290 maksutonta pysäköintipaikkaa. Tarjolla on myös rajoitettu määrä latausasemia sähköautoille (näitä asemia ei voi varata etukäteen).

 • Treenaus Quality Hotelleissa

Kuntosali

Hyvin varustettu kuntosalimme sijaitsee erillisessä rakennuksessa ja on maksuton hotellivieraillemme. Hotellin lähistöltä löytyy lisäksi useita kuntoilu- ja kävelypolkuja sekä mahdollisuuksia erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä hotelliimme.

Aukioloajat

Päivittäin: 07.00 - 22.00

Rentoutumisosasto ja uima-allas

Uima-allas ja rentoutumisosasto saunan kera. Alakerrasta löydät suuren, lämpimän rentoutumisaltaan porealtaan kera. Altaan yhteydestä löytyy pukuhuoneet ja suihkut sekä saunatilat erikseen naisille ja miehille. Mukavat sohvat, avotakka ja upea valaistus vaihtuvien värien kera luovat erittäin rentoutuneen kylpylätunnelman.

Aukioloajat

Päivittäin: 07.00 - 09.00 ja klo 17.00 alkaen

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Aktiviteetit

Aronsborg tarjoaa erilaisia ruoanvalmistus- ja suklaa-aktiviteetteja, sekä teambuilding-, viihde-, rentoutumis- ja seikkailuaktiviteetteja jokaiseen makuun.

Yksi suosituimmista aktiviteeteista Aronsborgissa on suklaakoulumme, jossa voit itse valmistaa suklaatryffeleitä ja konvehteja. Muita suosittuja aktiviteetteja ovat muun muassa kiekkoammunta, RIB-veneretket Mälarenin upeissa maisemissa, vihjepolut, erilaiset kilpailut, rakennus- ja ryhmäharjoitukset, pyöräily, urheilu, jooga ja qi gong. Kulttuurinystäville suosittelemme vierailua Lasse Åberg -museossa. Lisäksi tarjolla on erilaisia teemoja sisältäviä luentoja, näytöksiä ja viihdettä.

Hotellimme tilavat sisätilat ja suuret viheralueet, sekä ainutlaatuinen Mälaren-järvi hotellin lähiympäristössä, tarjoavat mahdollisuuden monille erilaisille aktiviteeteille. Lisäksi hotellimme ympäristössä on jalkapallokenttä ja golfin ystäville tilava driving-range.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Myös nelijalkaiset ystäväsi ovat tervetulleita Aronsborgiin.

Hinta

Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 500 SEK/vierailu.

Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestäsi, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen.

Pesulapalvelu

Pakkaa kevyemmin - hotellissamme on (maksullinen) pesulapalvelu!

Express Checkout

Haluaisitko kirjautua ulos hotellista ilman mahdollista jonotusta? Jos vastasit kyllä, tulet ihastumaan Express Checkout -palveluumme! Kun ilmoittaudut Express Checkout -palveluumme sisäänkirjautumisen yhteydessä, voit uloskirjautumisen yhteydessä yksinkertaisesti jättää huoneesi avaimen erityiseen Express Checkout -laatikkoon – ilman jonottamista. Lämpimästi tervetuloa!

Wi-Fi

Hotellissamme on maksuton, langaton internet-yhteys. Internet-yhteyden voi muodostaa joko vastaanotosta tunnukset noutamalla tai Strawberry -jäsennumeroaan käyttämällä. Helppoa ja mukavaa!

Muut palvelut

 • Iltapäivätee
 • Juhlasali
 • Hissi
 • Ilmainen pysäköinti
 • Ulkopysäköinti
 • Linja-autopysäköinti
 • Sauna
 • Kongressikeskus
 • Kopiokone
 • Sisäuima-allas

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.