Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Arvika Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Arvikassa

Etsitkö kokoustilaa Arvikasta? Tarjoamme mahdollisuuden kongressiin kaupungin keskustassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Arvikan rautatieasemalta. Arvikaan on sujuvat juna- ja bussiyhteydet muun muassa Tukholmasta, Göteborgista ja Oslosta.

Clarion Collection® Hotel Bristol sijaitsee erinomaisella paikalla keskellä Arvikan kävelykatua, osoitteessa Kyrkogatan 25, ja on täydellinen valinta niin johtokunnan kokouksiin, workshopeihin, seminaariin kuin kurssipäiväänkin. Pitkän kokouspäivän päätteeksi on mukava hengähtää hotellimme rentoutumisosastolla, saunan lämmöstä nauttien, tai nollata aivot tehotreenillä vuorokauden ympäri auki olevalla kuntosalilla. Haluamme, että päivästäsi meillä tulee onnistunut ja viihtyisä ja räätälöimme tilaisuuteen niin kevyen välipalan kuin juhlaillan kolmen ruokalajin illallisineen – sinun toiveidesi mukaan.

Arvikalla on pitkät perinteet teollisuuskaupunkina, ja kaupunki on muun muassa maailman johtavan pyöräkuormaajien valmistajan, Volvo Construction Equipmentin kotipaikka. Lisäksi Ticksters Ab:n, lippuja myyvän ja tapahtumia järjestävän yrityksen, pääkonttori sijaitsee Arvikassa.

Useiden järvien ympäröimä Arvika tarjoaa ainutlaatuisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä keskellä kauneinta Värmlantia. Täällä on monipuoliset mahdollisuudet esimerkiksi yrityksen teambuilding-päivään ja erilaisille ryhmäaktiviteeteille keskellä kaunista Arvikan luontoa – melontaa, pyöräilyä tai vaellusretki Glaskogenin luontoreservaatissa – kuulostaa mukavalta, eikö totta? Alue on myös tunnettu rikkaasta laulu-, musiikki- ja taidekulttuuristaan sekä käsityöperinteistään. Arvikan Rackstadmuseet-museo sekä Konsthallen, Arvikan taidehalli, sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme. Kesäaikaan kaupunki täyttyy erilaisista konserteista ja näyttelyistä.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.