Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Arlanda XPO Arlandastad ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Arlandastad, Ruotsi

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Arlandastad,  Ruotsi

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Arlanda XPO – tehokkaita kokouksia järjestävään kokoushotelliin, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arlandan lentoasemalta. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Arlanda XPO 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,6
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,6
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Arlanda XPO

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Quality Hotel Arlanda XPO -hotelliin! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin kaikille, jotka suunnittelevat vierailevansa luonamme. Jos et löydä etsimääsi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin muu vierailuusi liittyvä asia, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Bussikuljetus

Hotelli tarjoaa maksuttoman kuljetuksen Arlandan lentoasemalle ja lentoasemalta kaikkina viikonpäivinä. Lentokenttäbussin käyttäminen edellyttää paikan varaamista ennakkoon vastaanotosta. Tiimimme auttaa sinua varaamaan paikan haluamastasi bussista. Saat lipukkeen näytettäväksi bussiin nousemisen yhteydessä. Matka hotellilta Arlandaan vie noin 10 minuuttia.

Bussi lähtee joka 30. minuutti klo 02:55 alkaen klo 01:10 asti. Ensimmäinen bussi lähtee hotellilta klo 02:55 ja viimeinen bussi Arlandasta klo 01:10. 

Aikaisin aamulla matkustajia voi olla paljon, joten olethan ajoissa paikalla.

Bussi pysähtyy Terminal 4:n pysäkillä 13 ja Terminal 2:n/3:n pysäkillä 8. Huomioithan, että Terminal 5 on suljettu toistaiseksi kaikelta liikenteeltä, ja Terminal 4:sta täytyy siirtyä kävellen Terminal 5:een.

Pysäköinti

Yöpyvät ja kongressivieraamme voit pysäköidä autonsa pysäköintihalliimme maksua vastaan (tilan niin salliessa). Tarvitsetko pysäköintipaikan pidemmäksi ajaksi? Jos varaat pysäköinnin Flyg, bo och parkera -tarjouksemme mukaan, pysäköinti sisältyy seitsemän vuorokauden ajaksi, tämän jälkeen veloitus on 50 SEK per vuorokausi (korkeintaan 16 vuorokautta). Löydät sisäänajon pysäköintihalliin hotellin sisäänkäynnin edestä, ja voit saapua hallista vastaanottoon hissillä. Huomioi, että hallipysäköintipaikkoja ei voi varata etukäteen kohdasta "erityistoiveet". 

Matkatavaroiden säilytys

Tarjoamme teille mahdollisuuden matkatavaroidenne säilytykseen sekä ennen vierailuanne että sen jälkeen.

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessa ja yhteisissä tiloissa on käytettävissä maksuton, langaton internet-yhteys. Valitse verkko "QualityGuest" ja sitten oletkin valmis. Helppoa ja mukavaa!

Unohtuiko jotakin?

Unohditko pakata jotain? Ei hätää – vastaanotossamme on hyvä valikoima hygieniatarvikkeita, kuten hammasharjoja, hammastahnaa, partahöyliä, partavaahtoa ja ompelusettejä. Jos et löydä tarvitsemaasi tuotetta vastaanottomme tarvikevarastosta, autamme sinua mielellämme puuttuvan tarvikkeen/tuotteen hankinnassa.

Huonetason korotus

Kaipaatko hieman lisää ylellisyyttä vierailuusi? Meillä sinulla on mahdollisuus huonetason korotukseen. Ota yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun, autamme sinua mielellämme myös tässä asiassa.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Arlanda XPO on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12.00

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 6.00 - 9.30
Lauantai - sunnuntai: 5.30 - 9.30

Early Bird 

Oletko lähdössä aikaisin? Meidän avullamme sinun ei tarvitse lähteä nälkäisenä. Löydät yksinkertaisen, kylmän aamiaisbuffetin aulasta klo 2.30 alkaen.

 

Bistro

 

Maanantai: 17.30 - 22.30
Tiistai: 17.30 - 22.30
Keskiviikko: 17.30 - 22.30
Torstai: 17.30 - 22.30
Perjantai: 17.30 - 22.30
Lauantai: 17.30 - 22.30
Sunnuntai: Suljettu

Baari

 

Maanantai: 17.00 - 24.00
Tiistai: 17.00 - 24.00
Keskiviikko: 17.00 - 24.00
Torstai: 17.00 - 24.00
Perjantai: 17.00 - 24.00
Lauantai: 17.00 - 24.00
Sunnuntai: -

Mikäli baarissa ei ole henkilökuntaa, upeat vastaanottovirkailijamme auttavat sinua tilauksesi kanssa.

Kuntosali

Maanantai: ympäri vuorokauden
Tiistai: ympäri vuorokauden
Keskiviikko: ympäri vuorokauden
Torstai: ympäri vuorokauden
Perjantai: ympäri vuorokauden
Lauantai: ympäri vuorokauden
Sunnuntai: ympäri vuorokauden

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.