JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”.

Pool with a view at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Spa panoraamanäkymällä Åre-tunturiin

Varaa nyt

Ruotsalaisten tunturien jylhä olemus ja rauhallisuus luovat erityisen tunnelman. Yhdistä se lämpimään veteen ja pehmeään musiikkiin, ja saat täydellisen spa-elämyksen. Copperhill Mountain Lodge -spa on kuin keidas tunturien keskellä ja tarjoaa maagisen näköalan ja rentoutumista.

Millaisen spa-paketin valitset?

Lasketellen tai vaeltaen vietetyn päivän jälkeen on ihanaa siirtyä lämpimään ympäristöön Copperhill Mountain Lodge Spassa ja antaa tulla kunnolla hemmotelluksi. Täällä on tarjolla erilaisia spa-paketteja erilaisilla hoidoilla, rituaaleilla, aterioilla ja tietenkin pääsyllä palkittuun spahan. Sekä sisäaltaista että ulkoaltaista on uskomaton näköala majesteettisille tuntureille, mikä luo ainutlaatuisen yhdistelmän luontoa ja ylellistä rentoutumista.

Yksityinen spa sinulle ja ystävillesi

Jos haluat hieman erityisempää hemmottelua, voit lisäksi varata yksityisen spa-osaston muutamaksi tunniksi perheelle, kaveriporukalle tai kollegoille. Teidät kutsutaan tervetulleeksi kauniille keitaalle, jossa on sauna, poreamme ja lepoalueita, ja voitte lisäksi tilata hyvää ruokaa ja juomaa. Copperhill Mountain Lodge on todellakin tavallisuudesta poikkeava spa-hotelli, joka vie Åren elämyksesi aivan uudelle tasolle!

View from indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Lounge area at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.Indoor pool at spa Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Copperhill Mountain Lodge

Åre

Aukioloajat

Maanantai - Sunnuntai: 08:00 - 20:00

Osoite

Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: info@copperhill.se
Varaa nyt