Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Panorama Tiller ,  Norja

Quality Hotel™ Panorama

Tiller,  Norja

Quality Hotel Panorama on moderni kokoushotelli, joka sijaitsee noin 7 kilometriä Trondheimista – hyvät bussiyhteydet ja ilmainen pysäköinti. Lähistöllä on ostoskeskus ja aktiviteettimahdollisuuksia kaikenikäisille, joten saat tekemistä vierailun ajaksi.

Quality Hotel™ Panorama 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,3
10:stä
Tulos Quality Hotel™ Panorama

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

The Social Bar & Bistro

Elokuussa 2024 avaamme vihdoinkin odotetun ravintolamme ja baarimme, The Social Bar & Bistron. Myönnettäköön eräs asia: Olemme sosiaalisia olentoja. Vaikka tarvitsemme yksityisyyttä, haluamme silti tuntea kuuluvamme joukkoon – erityisesti silloin, kun emme ole kotona, vaan kenties uudessa kaupungissa tai uudessa maassa. Sen vuoksi loimme The Socialin. Se perustuu yksinkertaiseen mutta olennaiseen ajatukseen yhteenkuuluvuuden ja mukavuuden edistämisestä. Onko tämä ravintola vai toinen olohuoneesi? Se on sinun päätettävissäsi. Työntekoa vai hauskanpitoa? Sinä päätät senkin. Tämä on sydämellisten keskustelujen ja rentojen silmäysten paikka, paikka tapaamiseen vanhojen ystävien ja uusien tuttavuuksien kanssa. Rakastamme bistroklassikoita, mutta haluamme myös silloin tällöin yllättää sinut tarjoilemalla ne uudella tavalla. Voit myös hyödyntää lähistön ravintoloiden tarjontaa, joihin tarjoamme mahtavat alennukset. Hotellivieraamme saavat erikoishinnat ravintoloista Egon, Benja Siam Syd, Sabrura ja Pascha Restaurant. Kaikki nämä ravintolat sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellilta. Ota yhteyttä vastaanottoon saadaksesi lisätietoja.

Aamiainen

Tarjoamme runsaan ja monipuolisen aamiaisbuffetin. Valikoimasta löytyy useita ekologisia vaihtoehtoja – nauti kunnon hotelliaamiainen. Aamiainen sisältyy aina huonehintaan.

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06:00 - 09:00
Lauantai - sunnuntai: 07:30 - 10:30

Aulabaari

Rakennamme uutta. Uusi baarimme avataan 1. heinäkuuta 2024.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.