Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norja

Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norja

Clarion Hotel Trondheim on yksi Skandinavian suurimmista kokoushotelleista 400 huoneensa ja 18 kokoustilansa ansiosta. Moderni design, mielenkiintoinen ravintolakonsepti, upea miljöö ja taianomaiset maisemat.

Clarion Hotel® Trondheim 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
7,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

7,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Trondheim

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Koe Clarion Hotel Trondheim, joka sijaitsee Brattørassa – kaupungin uudessa ja vilkkaassa kaupunginosassa, josta on tullut yksi Trondheimin tärkeimpiä solmukohtia. Kaupunki ja vuono yhdistyvät täällä ainutlaatuisella tavalla, ja täältä sinulla on lyhyt matka kaikkialle.

Hotellikonsepti

Pieni osa kaupunkia – uskomaton määrä mahdollisuuksia. Meidän vieraanamme saat kaivatun hengähdystauon arjesta, aivan sataman vieressä. Käy kävelyllä aivan kaupungin keskustassa tai rentoudu ja nauti kalaisasta tunnelmasta vuonon reunaa pitkin kulkevalla kävelykadulla. Me Clarion Hotel Trondheimissa asetamme laadun etusijalle ja rakastamme yllätysten tarjoamista vieraillemme.

City vibes

Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti ravintoloita, kauppoja sekä ostoskeskus, ainutlaatuisia museoita, näyttäviä taideteoksia, mahdollisuus uintiin sekä innovatiivisia toimistorakennuksia. Täältä voit lukea lisää Trondheimista.

The Rooftop

Tervetuloa 9. kerroksessa sijaitsevaan ravintolaamme ja baariimme. Tarjoamme upean merta, taivasta ja horisonttia kohti avautuvan näköalan. Voit nauttia siitä niin sisältä kuin viihtyisältä terassiltamme käsin! Ravintolan jännittävä menu perustuu seudun tarjoamiin raaka-aineisiin. Menu vaihtelee vuodenajoittain ja on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta keittiöstä. Täällä voit valita à la carten tai 4:n tai 6 ruokalajin menun ja eksklusiivisen juomapaketin saadaksesi ainutlaatuisen kokemuksen.

Hoff Panorama

"Ajaton tyylikkyys" – nämä ovat kaksi sanaa, jotka kuvaavat jokaista Clarion Hotel Trondheimissa järjestettävää kokousta. Hotellin 9. kerroksessa sijaitsee meidän henkilökohtainen suosikkimme: Hoff Panorama. Nauti henkeäsalpaavasta näkymästä Trondheiminvuonon ylitse samalla, kun pohdit loistavia ideoita. Tämä on kokoushuone ja seurustelutila, jossa on tilaa jopa 20 henkilölle – se sopii myös täydellisesti niin kastetilaisuuteen, pienempiin häihin, rippijuhliin kuin muihinkin juhlallisiin tilaisuuksiin. Me tarjoamme tarvitsemasi tilat kaikkiin elämäsi tapahtumiin!

Kuntoilu

Vieraamme voivat kuntoilla maksutta Impulse Pirbadet -kuntosalilla, joka sijaitsee aivan kadun toisella puolella! Jos haluat treenata, muista ottaa huoneavaimesi mukaan vastaanottoon, niin saat Impulsen avainkortin.

Cash free

Clarion Hotel Trondheim on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Spa ja uinti

Kaikki vieraamme pääsevät alennettuun hintaan nauttimaan Pirbadetista – uintikeskuksesta, joka soveltuu niin perheen pienemmille kuin suuremmillekin vesipedoille. Hemmottele itseäsi vierailemalla hyvinvointialtaassa, ulkouima-altaassa sekä saunassa!

Esteettöömyys

Tarvitsetko esteettömän hotellihuoneen? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan. Oviemme leveys on 90 cm, joten niiden kautta on helppoa liikkua pyörätuolilla. Tarjoamme neljä kattavaa esteetöntä huonetta. Niissä on matalammat vuoteet, käsienpesuallas on matalammalla ja suoraan wc-istuimen yhteydessä, ja kylpyhuoneet ovat tilavat. Näitä huoneita on saatavana vain yhden hengen huoneina. Tarjoamme myös 35 mukautettua, esteetöntä huonetta, jotka ovat tilavia ja ovat sopivat hyvin pyörätuolia käyttäville vieraille. Niiden kylpyhuoneessa käsienpesuallas on heti wc-istuimen vieressä. Nämä huoneet ovat saatavana vain kahden hengen Standard-huoneina.

Hotellihuoneidemme lisäksi vastaanotossamme on kirjoitustaulu, jonka ansiosta voimme kommunikoida tehokkaasti kuurojen vieraidemme kanssa, minkä lisäksi kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä. Tarjoamme myös langattoman, värisevän palohälyttimen heikkokuuloisten vieraidemme käyttöön. 

Yhteystiedot

  • Brattørkaia 1, Trondheim 7010 Trondheim , Norja

Löydä hotellille

Juna

Juna Trondheimin päärautatieasemalle.
Kävelysilta asemalta Brattøralle.

Bussi

Bussilla nro 21, 23 tai 28 Pirbadetin pysäkille.

Taksi

Suosittelemme Norges Taxi -yritystä, puhelin +47 08000.

Tietoja hotellista Clarion Hotel Trondheim

Hotellihuoneiden määrä

400 kpl - yli 800 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

19 kpl - kapasiteetti jopa 1 800 henkilöä

Etäisyys lentokentältä

Trondheimin lentokenttä Værnes Lufthavn: noin 32 km
Lentokenttäbussilla noin 40-45 minuuttia, autolla noin 30 minuuttia.

Tietoja hotelliketjusta Clarion Hotel®

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.